Ličenje oči
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIŠKA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2005
pri senčilih se ful pozna, ali so kvalitetna ali ne.Pomembno vlogo igrajo tudi make-up base variante, ki jih nanesemo preden nanašamo senčilo (podaljša obstojnost senčil).
Meni osebno najslabša senčila so taka, ki niso dovolj pigmentirana in taka, pri katerih se že v začetku vidi da niso kaj dosti obstojna. Jaz osebno imam najrajši Artdeco senčke, ki so res super in ultra obstojne, potem pa šeLumene pa mogoče Isadora (ampak te so že manj obstojne).
Meni osebno najslabša senčila so taka, ki niso dovolj pigmentirana in taka, pri katerih se že v začetku vidi da niso kaj dosti obstojna. Jaz osebno imam najrajši Artdeco senčke, ki so res super in ultra obstojne, potem pa šeLumene pa mogoče Isadora (ampak te so že manj obstojne).
*Diamonds are girl's best friend*
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
roxy* napisal/-a:micamaca napisal/-a:ma ja, to že vse lahk fajn in lepo zgleda na slikah, ampak dejansko se pa, vsaj na men, vsa ta senčila že po pol ure spacajo, al pa spremenijo barvo... vse skup kar neki potemni oz. zbledi
Kakšna ličila pa imaš, da po pol ure zbledijo? Al pa potemnijo? Ne vem no, pr meni se to ne zgodi...
mislm da vse skp bl temno izpade zato, ker se začne senčilo v gubicah veke nabirat... drgač mam pa pupa senčilo največkrat... tako čist nevtralne barve, pa pol raj kakšno temnomodro maskaro
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
jaz si za vsak dan oči sploh ne senčim, nimam dovolj časa zjutraj. samo ko pa si jih pa se morm maximalno potrudit da pride vun tak ko mi je všeč. to pa zna trajat nekaj cajta. senčila pa itak morjo bit kvalitetna, drugač lahko pač pričakuješ da jih po eni uri več sploh ne bo al pa še hujše, da se bodo v črte naredla. sama mam rajši par kvalitetnih ko kup zanič senčil. itak pa jih ne porabim dost tak da pri meni kar nekaj cajta trajajo. ali ve katera koliko časa ima povprečno senčilo rok uporabe?
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Jst si pa dam sam maskarco pa nič druzga... Ker se mi niti ne da .
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
Jz si ponavadi zasenčim oči tako da svetlejše senčilo uporabim v kotičku ščesa in ob obrveh potem pa še malo temnejšega na zunanji strani, tako da barva malo prehaja iz svetle v temno. SEveda pa je ličenje oči čisto odvisno od odlike, velikosti in barve oči ter samega obraza pa seveda od priložnosti!
missy: predno greš na kak tečaj poizkusi malo eksperimentirat al pa probi kako knjigo o ličenju najdt, sigurno obstaja kakšna
Ko se ravno pogovarjate o firmah: jaz uporabljam tud senčke bourjois in se mi zdijo kar obstojne.
kokr jaz vem naj bi senčilo melo rok uporabe pb 1-2leti, sm že mal pozabla.
missy: predno greš na kak tečaj poizkusi malo eksperimentirat al pa probi kako knjigo o ličenju najdt, sigurno obstaja kakšna
Ko se ravno pogovarjate o firmah: jaz uporabljam tud senčke bourjois in se mi zdijo kar obstojne.
kokr jaz vem naj bi senčilo melo rok uporabe pb 1-2leti, sm že mal pozabla.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
A ima katera kako hudo varianto za namazat v roza...namreč next week grem ven...pa mam v planu spodnji del jeans, vse ostalo pa svetlo roza (blejzerček, top in čevlčke)
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst ne uporabljam senčil oz. zelo redko. Če že pol poleti in bolj take pastelne odtenke, nimam rada preveč poudarjenih oči. Le maskaro malo bolje nanesem in to je to
Ne umetnih trepalnic tut ne uporabljam, se mi zdi, da mam že svoje dovolj dolge, sploh pa če jih lepo z maskaro namažem, zgleda prov fajn
¤MajC¤ napisal/-a:am kaj pa umetne trepalnice uporablate kaj za wen ko si delate take make upe?
Ne umetnih trepalnic tut ne uporabljam, se mi zdi, da mam že svoje dovolj dolge, sploh pa če jih lepo z maskaro namažem, zgleda prov fajn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov