Lepotna znamenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
jst mam tok mal lepotnih pikic, da jih mam vse preštete...mi pa grejo (na men) zlo na živce in če se slučajno kakšna pojavi znorim in že rezmišlam kako jo bom dala stran...Ko vidm mojga se prov mal zamislim, kaj če jih bom kdaj tok mela, pa mi kr mal bad rata, ker jih enostavno ne maram...
Ene si jih pa rišejo
Ene si jih pa rišejo
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
ja jst mojih sploh preštet ne morem, mam jih res ful. Me mal motjo, ampak sm se navadla.
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
SIEENA napisal/-a:Jst mam pa samo dve znamenji
ooo ne maram te ...(se hecam)...ja blagor teb a ne
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst sploh nimam velik znamenj........ene par res takih mičkenih......pol mam pa še enga mal večga ( 1 cm), ki ga nameravam odstraniti zaradi zdravsvenih težav. Sam to odlašam že kako leto - mene je strah kakršnih kol posegov Sam semptembra grem res
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Hmm jst jih mam pa fullll ... res zlo velik ... ene par mam tut takih mal večjih ... še posebi dva na trebuščku ... ampak sm se navadla na njih in mi ni nč grdo ... tut noben mi ni reku, da bi blo mteče al pa kej ... se mi zdi čist sexy to ... pač ta znamenja človeka naredijo edinstvenega ... ker jih nimajo vsi, nimamo vsi enkaih in na istih mestih ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
hjao tut jaz jih mam polno...mam eno malo vecje znamenje mickeno nad prsnim kosem in me je strah da bi si ga kdaj potegnila...zlo rada bi ga sla odstranit ampak me je strah posega... eno znamenje mam tut na licki v bistvu na obeh straneh samo je eno bol opazno oz bol na vidnem mestu..drugace me pa ne motijo in sem se kr navadla na njih
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Jaz jih tudi imam veliko.. in vsako leto dobim nove Pa me cisto nic ne motijo.. nekatere so mi se vsec.. .. s tem mislim na lepoticne pike. Mam pa eno znamenje na nogi, ki je veliko nekje 5 cm in mogoce za blag odtenek temnejse od koze..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
bunnyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
CommandykA napisal/-a:hjao tut jaz jih mam polno...mam eno malo vecje znamenje mickeno nad prsnim kosem in me je strah da bi si ga kdaj potegnila...zlo rada bi ga sla odstranit ampak me je strah posega...
Jaz tud mam nad prsnim kosem, me pa sploh ne moti..ravno nasprotno..prav sexy mi deluje
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Jest mam pa ful teh znamenj, pa me mal motjo,še posebej tisti izbočeni, še bl pa mojga motjo in mi je že reku, če bi si jih šla odstranit, sam na dermatološki tega ne delajo, če znamenja niso nevarna, tko da če plačaš za odstranjevanje, pa pride od 25 do 30 jurjev na znamenje .......
Se mi pa vsako poletje sprot delajo nova in nova znamenja, tko da me to ful jezi .....
Se mi pa vsako poletje sprot delajo nova in nova znamenja, tko da me to ful jezi .....
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst mam dosti pegic na prsnem košu pa pri ramenih pa mičkn in obrazu (ampak so bolj slabo vidne).. drgač pa mam tu pa tam kakšno pikico, pa na gležnju imam znamenje v obliki srčka in sem prav ponosna nanj (ga imava oba z bratom sam da ga ima on na roki)
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Snow flake napisal/-a:Jest mam pa ful teh znamenj, pa me mal motjo,še posebej tisti izbočeni, še bl pa mojga motjo in mi je že reku, če bi si jih šla odstranit, sam na dermatološki tega ne delajo, če znamenja niso nevarna, tko da če plačaš za odstranjevanje, pa pride od 25 do 30 jurjev na znamenje .......
To pa ni res, da je treba plačat. Vsaj jaz sem bla na plastični kirurgiji preko napotnice pa je blo zastonj.
Jaz sem si dala stran tri znamenja; ena brazgotina se skor nič ne pozna, drugi dve sta pa prov grozni, ker so mi prekmalu šive ven pobral in sta šli rani narazen.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov