Izrazne gubice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kitty84 - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2007
Mislim, da takšne teme še ni, če sem jo spregledala, pa se res opravičujem...Skratka, stara sem 23 let in imam okrog ust že zelo izraziti izrazni gubi, ki sta posledica mojega "kremženja", ki sem se ga začela zavedat šele pred kratkim (ko razmišljam, berem ali se s kom pogovarjam nekam hecno potegnem usta). Zanima me, če obstaja krema, ki jih zgladi ali kakšen drugi način, da jih vsaj omilim? Hvala za pomoč!
- G N R
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
joooj, tut js bi prosla za nasvet. glede na to, da sm stara 17 let, mam pod očmi res izrazite gubice ful mam tanko kožico, in ko se nasmejim, se mi vse zguba pa tut po čelu se mi vedno bolj vidijo črte. js res nevem kaj naj naredim ma ktira kak predlog, ka bi lahka nardila, da bi jih poskusla saj malo oblažit?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
stara sm 22let in tud jez opazujem gubice... pa nimam pojma kero kremco naj uporabljam (ker so kr drage in hočm res dobro in predvsem tapravo kupt)...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Jah no, mene je mt zarad ene črtice k jo mam na čel, tko napsihirala, da sem si šla po kremo proti gubam.
Sicer tle ne verjamem v kurativo, bolj v preventivo, tko da kar je je, uporabljam bolj zato, da jih nebi blo še več (kmalu).
Pravjo, da glede na stil življenja dandanes je priporočljiva uporaba že pri dopolnjenem 20 letu, tko da...sem že šest let prepozna
Sicer tle ne verjamem v kurativo, bolj v preventivo, tko da kar je je, uporabljam bolj zato, da jih nebi blo še več (kmalu).
Pravjo, da glede na stil življenja dandanes je priporočljiva uporaba že pri dopolnjenem 20 letu, tko da...sem že šest let prepozna
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ah, js jih mam kr lepo število ... kot dokaz, da se preveč smejim . Pa sm jih začuda uspela nekak sprejet, na pomoč kremc tle ne računam, na botokse še mnj, raj mal gubic k ksiht Miše Molk .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
vse mamo gubice pa ne vemo za nobeno dobro kremco pri kateri so VIDNI rezultati?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
G N R napisal/-a:samo ve punce, ste kar kakšnih 5 let starejše od mene..js sm pa pravi zguban otrok
Ostane ti le še to, da na vse skp pogledaš z druge plati...v disko te spustijo brez osebne
(brez zamere, mal mi seka dons)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov