Kolobarji pod očmi / podočnjaki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
plavooka - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2004
- Kraj: Koper
Pod očmi imam temne črte oz.podočnjake.Pa ni to zaradi premalo spanca ali kakršnekoli bolezni ampak imam jst to že pod kožo.Imam takšen tip oči,ker ima tudi moj oče takšen tip oči(mogoče sem to dedovala od njega).Pa vendar s čim bi lahko vsaj ublažila te podočnjake ali jih lahko s čim povsem odpravim?
So dnevi ko so bolj vidni so dnevi ko jih skoraj ni.Uporabljam korektor za jih prekrit ampak ne pomaga dosti.Ne vem mogoče pa je korektor presvetel za mojo polt.
So dnevi ko so bolj vidni so dnevi ko jih skoraj ni.Uporabljam korektor za jih prekrit ampak ne pomaga dosti.Ne vem mogoče pa je korektor presvetel za mojo polt.
**Tisti, ki živijo za ljubezen, živijo večno*
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
hei..jz ti sicer ne znam pomagat, ker jih nimam... sam wem pa kako to misls da ni zard spanca ja, k mi je biu neki cajta usec en k ma take podocnjake..pa mi ga je lih to posebnga naredl...tko da, sej ti jih ni nujn treba prekriwat;))...
drgac bo pa najboljs, ce gres v kako drogerijo al pa kej kjer prodajajo take stvari pa tm vprasas..al gres pa do kozmeticarke;)....
drgac bo pa najboljs, ce gres v kako drogerijo al pa kej kjer prodajajo take stvari pa tm vprasas..al gres pa do kozmeticarke;)....
-
plavooka - Sramežljivka
muni napisal/-a:za posocnjake je najboljs en korektor, k vlece na zeleno. RES. Se slisful cudno, ma funkcionira. Prow posebi za to
A mi lahko poveš katerega priporočaš oz.katere firme je ta izdelek?
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
js mam eno kremco od oriflama proti podocnjakom ... Ne vem ce lih deluje ... Treba jo je uporablat 1-2 mesca, js jo pa sele 2 tedna! Drgac pa baje da pomaga ce velik vode popijes. sm slisala da so temni kolobarji pod ocmi pogosto znak da je nekej z ledvicami narobe.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
heh, jst mam točno isto sceno... oči ma tut to.. sam mi2 mava oba okol in okol očk.. tut na zgornji veki.. sam pr temu ne bi pomagale kreme pa to, ker to niso podočnjaki.. pomagal bi nevem.. kakšno razfarbanje kože pod očmi al pa kej tacga.. če to sploh obstaja..
Angie
Angie
-
jagoda - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
Ne, ne, zelenkast korektor je pa za prekrit rdečico, ne pa podočnjake. Kupi si zelo svetlega, predvsem pa zelo kakovostni korektor. Najbolje od Nica Baggia v Prestigio make up centru. In ne ga preveč razmazat pod oči. Nanese se ga ob nosnem korenu, bolj navpično dol in potem samo s prsti malo potapkaj. Potem naseseš po obrazu tekoči puder, toda predele, kjer je korektor, izpustiš. Vse skupaj zafiksiraj s pudrom v prahu.
Evo, to je vsa umetnost!
Evo, to je vsa umetnost!
- *missyA*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
- Kraj: Kranj
Mam totalno isti problem, fora je pa v tem da mam velike oči in včasih izpadem kot sova
Pa sm že velik stvari probala pa nč ne pomaga. Tud korektor ne najbolje
Pa sm že velik stvari probala pa nč ne pomaga. Tud korektor ne najbolje
*If you belive in yourself you'll make it, everyday of your life*
-
plavooka - Sramežljivka
Punce a vam povem za en puder,ki me je zelo prijetno presenetil in je hkrati prekril tudi moje kolobarje:tisti od Vichy kateri je tester v Cosmopolitanu!Zaenkrat sem še pri tistem testerju razmišljam pa o nakupu.
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
Ja se stirnajm z Jagodo, kjer je postopek prekrivanja zelo lepo opisan (sam punce, ne uporabljat zelenega korektorja!)...
Priporocam kremo Phytomer- Carens contour (mislem, da se sem prov napisala)... drugac pa ti temni kolobarji obicajno nastanjeo zaradi tega, ker je koza okoli oci 3x-5x tanjsa kot drugje na obrazu, kri pa je temna in tako so poznajo, ker je mikrocirkulacija krvi prepocasna ali pa je koza zelo tanka. Obicajno je to dedno, tako da ce ima kdo od starsev obstaja velika verjetost.
Zadeve se ne da popolnoma odstranit, da pa se jo omilit.
Priporocam kremo Phytomer- Carens contour (mislem, da se sem prov napisala)... drugac pa ti temni kolobarji obicajno nastanjeo zaradi tega, ker je koza okoli oci 3x-5x tanjsa kot drugje na obrazu, kri pa je temna in tako so poznajo, ker je mikrocirkulacija krvi prepocasna ali pa je koza zelo tanka. Obicajno je to dedno, tako da ce ima kdo od starsev obstaja velika verjetost.
Zadeve se ne da popolnoma odstranit, da pa se jo omilit.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]