Spletne trgovine
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
A za obleke al kaj? Jaz kupujem na netu, sam ne oblek.
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
MiLLy napisal/-a:Js pa s tem nimam izkušenj... Od kod pridejo stvari, če jih kupiš ne e-bayu? Iz Amerike? Kok je pa s poštnino?
stvari ki jih kupis na ebayu pridejo od tam ko je pac prodajalec.. za postnino ma pa tut vsak drugace!
jaz kupujem precej stvari na internetu... ebay, esprit,amazon, tut laptop sem kupla prek interneta..mah ni kaj ni no... to kaj rabim poiscem, pac kje je najceneje pa tam kupim!je pa problem da marsikje sploh v slovenijo ne posiljajo, sam meni tak ni problem mam fotra v .at tak da lahko k njemu narocujem!
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
[MaLa] - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 2. 2005
CommandykA napisal/-a:MiLLy napisal/-a:Js pa s tem nimam izkušenj... Od kod pridejo stvari, če jih kupiš ne e-bayu? Iz Amerike? Kok je pa s poštnino?
stvari ki jih kupis na ebayu pridejo od tam ko je pac prodajalec.. za postnino ma pa tut vsak drugace!
jaz kupujem precej stvari na internetu... ebay, esprit,amazon, tut laptop sem kupla prek interneta..mah ni kaj ni no... to kaj rabim poiscem, pac kje je najceneje pa tam kupim!je pa problem da marsikje sploh v slovenijo ne posiljajo, sam meni tak ni problem mam fotra v .at tak da lahko k njemu narocujem!
Kolko pa stane poštnina, če pri esprito naročiš?
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
jst tu kr dost kupujem. Zaenkrat mam dobre izkušnje s tem, sam poštnina je kr draga
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
evonja napisal/-a:kaj je pa to za ena spletna stran?kaj prodajajo?
to je uradna rammstein stran, ko je gor tud trgovina, pa maš njihove majce, hlače, brisače, CD-je, DVD-je ipd.
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- tinna19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 7. 2005
- Kraj: krško
e -bay (poštnina je, kolikor pač prodajalec zahteva) - ko stvar kupiš se obrneš na njega....
sicer pa moraš biti registriran uporabnik...in spoštovati pogoje....
jaz na e-bayu ogromno kupujem - predvsem iz nemčije...
*vendar nikoli ne kupujem rabljenih stvari* , pa treba je izdelek, ki ga kupješ poznati, ker se pojavlja veliko ponaredkov....
npr. to se je zgodilo samo enkrat
sem na avkciji kupila (nova očala) kao original C. Dior ( 150 eur) , so pa slabše kot bi jih nekje na tržnici kupil....saj na izgled so že kot orig., vendar kvaliteta pa čisto za nič!
sicer pa moraš biti registriran uporabnik...in spoštovati pogoje....
jaz na e-bayu ogromno kupujem - predvsem iz nemčije...
*vendar nikoli ne kupujem rabljenih stvari* , pa treba je izdelek, ki ga kupješ poznati, ker se pojavlja veliko ponaredkov....
npr. to se je zgodilo samo enkrat
sem na avkciji kupila (nova očala) kao original C. Dior ( 150 eur) , so pa slabše kot bi jih nekje na tržnici kupil....saj na izgled so že kot orig., vendar kvaliteta pa čisto za nič!
-
shiry - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
Zadnje čase kupujem v spletnih trgovinah kar dosti. Večinoma stvari, ki jih v Sloveniji ne mrem dobiti, ali pa so drugje cenejše. Večinoma kupujem pa tudi prodajam na nemškem ebayu. Moram povedat, da zaenkrat še nimam slabih izkušenj. Kupujem pa tudi na www.victoriassecret.com, www.swimhut.com in www.mangoshop.com. Zelo priporočljiva stran je www.billiger.de
Od slovenskih pa uporabljam www.mimovrste.si in www.nakupovanje.net
Od slovenskih pa uporabljam www.mimovrste.si in www.nakupovanje.net
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov