Nesreča nikoli ne počiva.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 3 prispevkov
• Stran 1 od 1
- BlackAlma
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 12. 2016
Pozdravljeni,
žal sem si zlomila nogo-natančneje 2 kosti na stopalu. Tu je problem gips- oblečene lahko imam samo široke trenerke. Žal pa imam v decembru kar nekaj dogodkov kjer bi bila trenerka totalno out. Mi lahko svetujete kaj naj oblečem, kakšne hlače (pajkice,...) ? Kavbojke vem da žal ne pridejo v poštev
Se opravičujem če je tema neprimerna a žal nimam idej a trenerka v elegantno restavracijo ne sodi
žal sem si zlomila nogo-natančneje 2 kosti na stopalu. Tu je problem gips- oblečene lahko imam samo široke trenerke. Žal pa imam v decembru kar nekaj dogodkov kjer bi bila trenerka totalno out. Mi lahko svetujete kaj naj oblečem, kakšne hlače (pajkice,...) ? Kavbojke vem da žal ne pridejo v poštev
Se opravičujem če je tema neprimerna a žal nimam idej a trenerka v elegantno restavracijo ne sodi
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Kaj pa kake hlače na črto z ravnimi hlačnicami?
(slaba fotka ampak ne najdem nobene bolj nazorne)
Ker meni niti legice ne sodijo na elegantne dogodke. Sploh če greš s službo ali kaj podobnega. Če pa ni taka panika pa ja - legice, kako lušno krilo in bluza pa si kul za skoraj vsako priložnost.
(slaba fotka ampak ne najdem nobene bolj nazorne)
Ker meni niti legice ne sodijo na elegantne dogodke. Sploh če greš s službo ali kaj podobnega. Če pa ni taka panika pa ja - legice, kako lušno krilo in bluza pa si kul za skoraj vsako priložnost.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Prvi neprebran prispevek • 3 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov