S.Oliver
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
jaz si kupim velikokrat in ne vem zakaj. stvar je na začetku lepa potem pa ko jo opereš je čist drugačne oblike!!! slaba kvaliteta za kar nekaj denarja!
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, nimam dost njihovih stvari, ker se mi zdijo mal drage. Mam pa eno jaknco iz jeansa že ful cajta(par let), pa je še zmer taka k je bla, še zmer funkcionira!
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
mah men s.oliver sploh nima dobrih cunj, full majo velike cifre, jaz pomoje sploh nubene obleke nimam od njih....mama pa od s.oliverja uro pa sem full zadovoljna z njo, ker je res lepa pa še do zdaj je tekla, tako kot je mogla, zdej je pa neki šteknla pa se popravlja pri urarju...
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
well...nimam lih dosti stvari od tam...sej so lepe stvari, samo nekak mi ne pase...barve so take, ko jih ne nosim lih pogosto, mam pa eno majcko pa mi je vsec(crtasata)...vlke cifre, ja...to pa res cene so pa kr visoke, ne?
I love SISLEY& RW
-
Playgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 9. 2004
Eno srajčko brez hrbta mam...drugač so mi stvari kr prevelike, pa tudi nič posbnega...včasih najdem kej pametnega, ampak je preveliko....za moške majo boljše stvari...bolj uporabne in kar se barv in modelov tiče...cene so pa tko tko....osebno mi je bolj pri srcu Esprit...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jaz sem imel dost stvari od njih in nisem zadovoljen!To,da kupiš hlače za 16 kosov,nosiš eno sezono,pa imel sem jih ene 2krat na teden gor..pa pol stran vržeš ker so čist znucane!Ne hvala...še na tržnici je po moje boljše kvalitete roba!Verjetno v Slo. prinesejo samo škart robo
Edino jaknce imam še dve,pa sta še v redu
Edino jaknce imam še dve,pa sta še v redu
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
men za punčke tm ni nč všeč... za fantke pa niti ne gledam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov