Slowatch
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
So tud različni nameni teh trgovin. Ona v Cityju je outlet, tista v jurčičevi je fulfulful draga in high - po moje da pod 1000 ni tam nič. Ena je še v leclercu, tam še nisem bla, ampak izgleda normalno, ne tolk noro drago kot tista v jurčičevi. Jaz sem kupla v outletu, precej znižajo cene izdelkom, ki so iz pretekle sezone. Je pa res, da imam s slowatchom katastrofalno izkušnjo, ko je bilo treba menjat pas za uro...res, nikoli več...grozni so. En faking pas za uro sem dala menjat v začetku junija, dobila pa nazaj v začetku januarja, ko sem jim konkretno zagrozila s prijavo policiji...niso normalni, prisežem. Naslednjič dam pas menjat nekje v avstriji, so 100% bolj korektni.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
^^Zanimivo, meni se je zgodilo isto. Ko sem kupila uro so bili vsi tako prijazni in govorili, kako se hitro da zamenjati pas. Potem sem lani maja šla tja naročit nov pas in sem najprej čakala 2 meseca, da so ugotovili, ali se tak pas sploh da naročiti. Potem so ga nekje konec poletja dobili, ampak ženske niso bile sposobne zamenjati pasu, zato so poslali vse skup nekam v LJ, da so ga menjali. Oktobra sem dobila potem svojo uro z novim pasom.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
rokerca napisal/-a:^^Zanimivo, meni se je zgodilo isto. Ko sem kupila uro so bili vsi tako prijazni in govorili, kako se hitro da zamenjati pas. Potem sem lani maja šla tja naročit nov pas in sem najprej čakala 2 meseca, da so ugotovili, ali se tak pas sploh da naročiti. Potem so ga nekje konec poletja dobili, ampak ženske niso bile sposobne zamenjati pasu, zato so poslali vse skup nekam v LJ, da so ga menjali. Oktobra sem dobila potem svojo uro z novim pasom.
In so se izgovarjali, da imajo italijani feragosto (kar 3 mesece pa še mal septembra, oh ne me jebat), pa da morjo to naročit in preden prispe v slovenijo traja celo večnost, ker je italija na drugi strani zemeljske oble?
Eh, brezveze, ker mi preveč pritisk dvigne, ko se spomnim na to.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov