Kje kupiti...? Vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Živjo, mene pa zanima, če se kje v LJ dobi tiste prstane za 2 ali 3 prste skupaj :D Vem, da je na eBayu polno tega, samo bi raje v živo videla in pomerila, ker imam bolj drobne prste
Nekaj v tem stilu mislim (ampak raje kakšen drug motiv): http://chanceplus1.com/rockin-rings/
Nekaj v tem stilu mislim (ampak raje kakšen drug motiv): http://chanceplus1.com/rockin-rings/
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
pikapoka123 napisal/-a:Kje so v btcparku in v halah kakšne trgovine z malo bolj svečanimi oblekami (birma, valeta...) in da ni vse preveč ozko in predrago? Ne mislim zdej št. 46+ ampak, da nimajo res tistih ozkih modelov, pa da ni predrago... Pa zanima me predvsem za hlače + tunike, srajčke in bolerote... hvala
The world is as you are.
- popotnica333
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
Mene pa zanima če je katera videla kje balerinke v barvi peperminta?
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Uh, jaz tudi ne bi prav replike.. še zaplenijo ti jo lahko na meji, če naročaš po netu Pomoje bolj pametno kakšno drugo navadno torbico za isto ceno... ali pa kakšno pač v podobnem stilu, če ti je ta oblika / stil všeč, pa da ni ravno dejanski ponaredek
Cene originalnih so pa zdaj že od 3000 naprej..
Cene originalnih so pa zdaj že od 3000 naprej..
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Feist. napisal/-a:*Lani* napisal/-a:Mene pa zanima, če katera mogoče ve kje bi si lahko kupila eno tistih trdih, podolgovatih denarnic, približno takih kot je tale, edino da bi mogoče bila kakšne druge barve ali vzorca.
v sixu sem jaz kupila identično le vzorec zunaj je bil drugačen, je pa črna
Se ti moram zahvaliti za napotek, ker sem potem našla in kupila v Sixu eno čudovito črno denarnico, ki mi je istočasno delovala klasično in romantično, z eno tako abstraktno črno pentljico postrani. Prav obožujem svojo novo denarnico.
Imam pa še eno vprašanje glede tega, kje najti denarnico oziroma nekaj podobnega denarnici. Tokrat iščem eno tistih trdih, majhnih, škatličastih denarnic, ki so namenjene izključno karticam in vizitkam, približno s tako funkcijo kot jo ima tale, ampak mogoče še malo debelejšo in bolj klasičnega izgleda, ker bi jo kupila za nekoga, ki ima dosti enostaven, klasičen okus. Najraje bi nakupila eno navadno črno, ki ne bi delovala tako svetleče, če katera mogoče ve kje bi se tako dalo dobiti.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Se mi ne da raziskovat po trgovinah, pa najprej vprašam, če je katera kje opazila - temno zelene žabe (pajkice, whatever)? Calzedonia bi bila za preverit, ane?
- Teah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2011
pyr kitty glej jaz sem študentka, in nimam še neke službe zdaj in tud ne bom metala po 3000 jurjev ven zaradi ene torbice
dot hvala za nasvet se bom probala izogibat naročanju iz tujine, če ne bom pa pač začela šparat za pravo
dot hvala za nasvet se bom probala izogibat naročanju iz tujine, če ne bom pa pač začela šparat za pravo
Life is so hectic when you're running around.
-
meta665 - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2012
meta665 napisal/-a:Mogoče je že malo mimo, ampak kje dobiti pajkice z mokrim videzom? Videla sem jih v H&M pa imajo samo še prevelike številke zame... Aja, pa fino bi bilo, če bi se jih dalo dobiti v KR ali LJ.
A ne bi nobena vedela?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov