Primerjava outfitov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Vem, da obstaja tema kjer pišemo kaj BI oblekle in česar NE BI, vendar bi lahko bila tudi takšna kot jo predlagam jaz po mojem mnenju super.
Torej, v tej temi bi vsaka prilepila 2 outfita, ki bi bila na primer oba primerna za isto priložnost in potem bi vse me komentirale katerega bi izbrale in zakaj.
Jaz dam primerjavo dveh outfitov s katerima gremo spančkat
1.
2.
Tukaj definitivno izberem pižamico, saj mi je nujno potrebno, da mi je ponoči udobno in ne, da izgledam sexy Je pa res, da mora biti moja pižama lepa in da se v njej počutim kot sladkorček Tudi kadar ob meni spi moj fant sem raje v pižamici... njemu sem tako všeč v vsem in brez vsega
Upam, da tema ni odveč
LP*
Torej, v tej temi bi vsaka prilepila 2 outfita, ki bi bila na primer oba primerna za isto priložnost in potem bi vse me komentirale katerega bi izbrale in zakaj.
Jaz dam primerjavo dveh outfitov s katerima gremo spančkat
1.
2.
Tukaj definitivno izberem pižamico, saj mi je nujno potrebno, da mi je ponoči udobno in ne, da izgledam sexy Je pa res, da mora biti moja pižama lepa in da se v njej počutim kot sladkorček Tudi kadar ob meni spi moj fant sem raje v pižamici... njemu sem tako všeč v vsem in brez vsega
Upam, da tema ni odveč
LP*
Zadnjič spremenil Tamara stylish, dne 03. Dec. 2011 13:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Jaz bi izbrala spalno srajčko. Rada se počutim sexy tudi če sama spim Poleg tega nisem ravno neka oboževalka pidžam, sploh ker nerada spim v dolgih hlačah.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
Ninča - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2011
- Kraj: Šalovci
Sama sicer spim v fantovih boksarcah in moji nogometni majici. A med tema vdema bi vseeno izbrala drugega. Mi je nekako bolj udobnen, čeprav ne izgleda ravno sexy, je dovolj cute. V spalni srajčki pa.. Eno imam, je tiste čipke in kratka je pa vse to... Ne ni zame. Raje imam udobnost.
http://dekleizpariza.blogspot.com/
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
-
Drugače pa jaz vedno izberem pižame s kratkimi hlačami, ker ne maram, da se mi hlačnice celo noč vihajo in motajo okoli nog
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Tudi jaz bi izbrala pižamo. Prav luškana je, tako da bi jo takoj imela.
-
delfinchek napisal/-a:Tudi jaz bi izbrala pižamo. Prav luškana je, tako da bi jo takoj imela.
A ne da je full lepa... ampak je malo draga ) vsaj meni je 55£ veliko za pižamo
-
Limeta.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 9. 2010
In kdaj se da naslednja dva primera? A nebi blo bolš, da se nalepi dve slikci, naslednja odg. in utemelji odgpvor pa da spet druge dve slikce? itd.
No js bi iz zgornjih dveh primerov zbrala prvega, se mi zdi lepa spalna srajčka, čeprov so mi tut pižamce zelo všeč in tut skor raj spim v njih, ampak mi ful ni všeč rdeča barva pa majčka mi tut ni lepa preveč na slikci.
No js bi iz zgornjih dveh primerov zbrala prvega, se mi zdi lepa spalna srajčka, čeprov so mi tut pižamce zelo všeč in tut skor raj spim v njih, ampak mi ful ni všeč rdeča barva pa majčka mi tut ni lepa preveč na slikci.
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop
-
Limeta.* napisal/-a:In kdaj se da naslednja dva primera? A nebi blo bolš, da se nalepi dve slikci, naslednja odg. in utemelji odgpvor pa da spet druge dve slikce? itd.
Tako sem tudi mislila Sem ravno mislila to napisati ...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Malce prilagajam pravila. Torej, najljubše zimsko vrhnje oblačilo. 3 možnosti (malce abstraktnega mišljenja, kjer vsi plašči spadajo k plašču, vse možne puhovke k puhovkam, itd...)
1
2
3
+ razlaga
1
2
3
+ razlaga
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Hvala za pomoč
Izbrala bi 2. sliko. Kak je sladek ampak mi izgleda bolj kot sako in ne plašč- sem za bolj tople stvari
Za doma in na sprehode bi pa definitivno izbrala puhovko.
Drugače pa sama nosim odvisno odrazpoloženja plašč, ki bi bil eleganten, vendar ima kapuco ali pa puhovko, ki je daljša- do sredine stegen.
Izbrala bi 2. sliko. Kak je sladek ampak mi izgleda bolj kot sako in ne plašč- sem za bolj tople stvari
Za doma in na sprehode bi pa definitivno izbrala puhovko.
Drugače pa sama nosim odvisno odrazpoloženja plašč, ki bi bil eleganten, vendar ima kapuco ali pa puhovko, ki je daljša- do sredine stegen.
Zadnjič spremenil Tamara stylish, dne 03. Dec. 2011 8:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Za vsak dan v službo nekaj podobnega 1., ampak v drugi barvi in bolj podobno bundi, za drugače pa 2., ampak sigurno bolj konkreten plašč. Tale izgleda blazno tanek.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov