Balerinke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
sem si kupla nove balerinke v Deichmannu. večina me jih je žulila že v trgovini, te pa so mi ble vsaj v trgovini zelo udobne. a so me že po prvem nošenju požulile odzadaj (kar še razumem), pa tudi prvi prst mam čisto plav - me boli, kot da bi mi bile premajhne, ampak niso.
a se to kaj razširi ali pač enim enostavno niso prav?
a se to kaj razširi ali pač enim enostavno niso prav?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Zadaj si nalepi obliž, men to vedno pomaga. Za prst je pa mal bolj kriza (bi ga pa šla js tud polimat ).
Mene tud večina balerink najprej ožuli, potem se pa malce raztegnejo, pa me ne več.
Mene tud večina balerink najprej ožuli, potem se pa malce raztegnejo, pa me ne več.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Mislim, da se vse balerinke malo raztegnejo.
Mam pa jaz tudi probleme, ko jih dolgo ne nosim (čez zimo) in jim imam potem kar naenkrat po par ur naenkrat obute... Sem jih prejšni teden imela dva dni zaporedoma na šihtu, pa tam sm skoz na nogah in so me res ornk užulile.
Mam pa jaz tudi probleme, ko jih dolgo ne nosim (čez zimo) in jim imam potem kar naenkrat po par ur naenkrat obute... Sem jih prejšni teden imela dva dni zaporedoma na šihtu, pa tam sm skoz na nogah in so me res ornk užulile.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Odvisno je iz katerega materiala so, če so iz usnja se hitro prilagodijo (ampak dvomim če so iz deichmana), en trik je namazat z notranje strani tam kjer te žuli z mehčalcem. Pač naneseš ga malo na prst in podrgneš ali pa na kako krpico, ne pa pretiravat.
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
V DM-u se kupijo silikonski opetniki, ki se nalepijo na čevelj, tam ko pristiska zadnji del noge oz. peta. Meni pomagajo, da me balerine ne ožulijo.
Te silikonske zadevice imajo vseh oblik in velikosti, tako da si jih lahko kamorkoli na čevelj prilepiš.
Te silikonske zadevice imajo vseh oblik in velikosti, tako da si jih lahko kamorkoli na čevelj prilepiš.
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jst sm šla vprašat v deichmann in so rekli, da če me pač boli odspred, da sem kupla premajhe. ne vem, zmeri mam 38 številko, a za balerinke očitno premal.
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
Joj, jaz mam tudi vedno take probleme z balerinkami.
Običajno mam št. čevljev 39 al pa 40 (odvisno od modela), ampak pri balerinkah se to vse zakomplicira, ker so mi 39 premajhne, 40 pa prevelike (kot da imam deformirane noge ). Ravno prejšnji mesec sem spet kupovala balerinke in sem zraven skoraj znorela. Na koncu sem kupila ene v Deichmannu, ker so mi bile izmed vseh še najbolj udobne in mehke...in kaj se mi zdaj dogaja? Vedno, ko jih mam obute, me groooozno ožulijo Tako, da se do nadaljnega ne ločim od mojih usnjenih mehkih (čeprav že malo starih) balerink, ki sem jih kupla v Humanicu (čeprav so malo dražje ampak hej, raje to, kot pa ožuljene noge).
Običajno mam št. čevljev 39 al pa 40 (odvisno od modela), ampak pri balerinkah se to vse zakomplicira, ker so mi 39 premajhne, 40 pa prevelike (kot da imam deformirane noge ). Ravno prejšnji mesec sem spet kupovala balerinke in sem zraven skoraj znorela. Na koncu sem kupila ene v Deichmannu, ker so mi bile izmed vseh še najbolj udobne in mehke...in kaj se mi zdaj dogaja? Vedno, ko jih mam obute, me groooozno ožulijo Tako, da se do nadaljnega ne ločim od mojih usnjenih mehkih (čeprav že malo starih) balerink, ki sem jih kupla v Humanicu (čeprav so malo dražje ampak hej, raje to, kot pa ožuljene noge).
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Ma mene skoraj vsi čevlji še posebej ko so še čist novi nažulijo od zadaj nad peto, tak da redno dajem obliž gor preden jih obujem. So me pa tud balerinke spredaj ožuljile ampak v mali prst ker sem dost hodila z njimi ampak jaz sem jih kupila v voegele shoes, deichmanove čevlje pa mam sam s peto z enimi sem celo noč prežurala in preplesala pa me (celo!) niso nažuljili. Tak da če nimaš druge opcije si pomagaj z obliži.
Yada, yada, yada...
-
tigra - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 5. 2011
jaz balerink sploh ne maram... ni mi vsec dejstvo da sem cisto na tleh edine ki so najbolj podobne balerinkam, imajo 3cm petke, so sicer usnjene in za cevlje ki sem jih obula 1x in jih ne bom nikoli vec, so ble posastno drage (65€). problem je v tem, da so blaznoooo TRDE in so se mi zamerile ze prvi dan - ozuljena peta in isto na prstih neprijeten obcutek.
living a life routinely can kill you at a very young age, a little bohemianism is good.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
jaz mislim, da se ti bojo raztegnile in da se jih boš navadla.
Sama sem si zadnjič kupla supergice in so me prvič res grozno ožulile (pa me drugače čevlji nikoli ne ožulijo. razen petk ), tako da sem že mislila, da bi jih nesla zamenjat. Zdaj jih imam pa lahko obute cel dan pa je vse vredu.
Sama sem si zadnjič kupla supergice in so me prvič res grozno ožulile (pa me drugače čevlji nikoli ne ožulijo. razen petk ), tako da sem že mislila, da bi jih nesla zamenjat. Zdaj jih imam pa lahko obute cel dan pa je vse vredu.
Don't worry, be happy!!
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov