Maturantski ples - najlonke ali brez?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lizika.123 - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2011
Hej hej .
en mali problemček imam.. imam lepo kratko maturantsko obleko, in pred kratkim sem kupila še čudovite odprte sandale.
Sedaj pa se je pojavil problem. Jaz sem namreč nastrojena, da moraš imeti na tako svečani prireditvi na sebi najlonke.. še posebej ker imam jaz praktično 3/4 nog golih! Pa še lepše nogice zgledajo, ko imaš gor najlonke v kožni barvi seveda .
Zanima me kaj ve menite o tem? Kako ste same rešile ta problem, oz videle kako ga rešijo druge?
LP, lizika
en mali problemček imam.. imam lepo kratko maturantsko obleko, in pred kratkim sem kupila še čudovite odprte sandale.
Sedaj pa se je pojavil problem. Jaz sem namreč nastrojena, da moraš imeti na tako svečani prireditvi na sebi najlonke.. še posebej ker imam jaz praktično 3/4 nog golih! Pa še lepše nogice zgledajo, ko imaš gor najlonke v kožni barvi seveda .
Zanima me kaj ve menite o tem? Kako ste same rešile ta problem, oz videle kako ga rešijo druge?
LP, lizika
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Če imaš odprte sandale, raje brez najlonk. Mogoče kak losjon z mini bleščicami, da bolj "sijoče" (razen če je že obleka preveč )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
ja meni tudi ne.. samo ni pa tudi lepo ko si živčen pa ti ratajo noge take čudne barve ali pa ko ti je vroče.. najlonke vsaj to skrijejo .
-
obleka je preveč ja .. hh.. znamo komplicirat ane?
-
jullia_ napisal/-a:Jaz sem sicer mnenja, da so gole noge na večerno toaleto popoln nottowear, ampak v primeru odprtih sandalov bi pa izjemo naredila.
no julija tud jz sm tazga mnenja.. in mi čisto mori zdaj vse skupaj.. kar zamenjat bi šla čevlje!
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Obvezno najlonke za na svečano prireditev! Odprti sandali in najlonke brez temnejšega dela pri prstih ter s šivom na podplatu. Tak outfit sm mela js na maturantskem (obleka do kolena) in čist zmaga. Samo ne kakšnih svetlečih met, take navadne najtanjše, kožne.
Gole noge na maturantskem plesu so mi NTW.
Gole noge na maturantskem plesu so mi NTW.
Because I can.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Jaz bi tudi izbrala najlonke brez šivov na prstih in seveda ne nek hud shine. Pa seveda primerna barva najlonk, da ne boš imela noče ful rjave ostalo pa bledo ali obratno. Vseeno se gre za nek svečan dogodek, kjer ni fajn imet golih nog. No ja vsaj moje mnenje je to...Drugo je, če se ti nog nebi vidlo.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Saj nismo mislili, da je neka konzervativna svečana prireditev to, samo nekako bi lepše zgledalo, če bi imela najlonke gor. Še posebej, če zadeva ni ravno poleti. In je zunaj mogoče 15 stopinj in manj.
Najlonke brez šivov pa rpodajajo v vsaki prodajalni najlonk in nogavic. Dobro v mercatorju vrjetno ravno ne. V kaki calzedoniji in podobnih prodajalnah pa že...
Najlonke brez šivov pa rpodajajo v vsaki prodajalni najlonk in nogavic. Dobro v mercatorju vrjetno ravno ne. V kaki calzedoniji in podobnih prodajalnah pa že...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov