moje

*QueenBitch* napisal/-a:O wow una obleka z ogromnimi kimono rokavi...ful je huda. Jo kera že ma? Me prov zanima kako to zgleda na navadni smrtnici
rinca napisal/-a:haley napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:Kje bi pa nosile te oblekce? Kr meni delujejo za bolj svečane priložnosti.
Ja enako sem se tudi jaz vprašala, ker mi vse tele oblekce bolj svečano delujejo. Bi tudi jaz mogoče kakšno mela (ok, moram najprej pridt do kakega h&m pa probat, da vidm če bi mi sploh blo kej prov), ampak enostavno ne vem za kam bi tako oblekco oblekla.
a ste oblekce videle v živo? ker men zaradi materialov iz katerih so nobena ne deluje svečano, mogoče tista s širokimi rokavi, pa še to bi raje kombinirala s kakšnimi flat preprostimi sandali za na morje (ne za na plažo, da se razumemo).
g00fy_qa napisal/-a:*QueenBitch* napisal/-a:O wow una obleka z ogromnimi kimono rokavi...ful je huda. Jo kera že ma? Me prov zanima kako to zgleda na navadni smrtnici
Jaz imam, fuuul je lepa!Sta pa dva mini minusa: spredaj je izrez prevelik in moram met kakšno majčko spodaj ali pa z broško zapeti (ali zašiti?) in material je precej prosojen, verjetno bo treba met spodaj kožno perilo (ali žabice ipd.). Drugače je res poseben občutek, ko jo imaš oblečeno, meni je zelo lepa.
LuvDancin napisal/-a:^^ Ta prva tunika v drugi vrsti je na Čopovi že bila v četrtek.
Joj jz bi zdej še tole oblekco (v črni). Bi šla lepo zravn teh čevlcev.![]()
A kera ve, a jemlejo Viso?
rinca napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:*QueenBitch* napisal/-a:O wow una obleka z ogromnimi kimono rokavi...ful je huda. Jo kera že ma? Me prov zanima kako to zgleda na navadni smrtnici
Jaz imam, fuuul je lepa!Sta pa dva mini minusa: spredaj je izrez prevelik in moram met kakšno majčko spodaj ali pa z broško zapeti (ali zašiti?) in material je precej prosojen, verjetno bo treba met spodaj kožno perilo (ali žabice ipd.). Drugače je res poseben občutek, ko jo imaš oblečeno, meni je zelo lepa.
jst tudispredaj si jo bom pa najverjetneje zalimala z obojestranskim lepilnim trakom od essence.