Slovenski oblikovalci
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
zanima me kakšne so cene oblek slovenskih oblikovalcev
(npr. Drofenik , Plavec , Štamol , Thaler , ...Kotnik-Lavtižar ) ????
(npr. Drofenik , Plavec , Štamol , Thaler , ...Kotnik-Lavtižar ) ????
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Moja sošolka je za maturanca dala pri Urši Drofenik za svileno, sicer pa čist navadno obleko s korzetom, brez kakih dodatkov, gubic, česarkol... okol 500€.
Maja Štamol nam je 1x neki predavala in povedla da obleke izpod 400€ ne začne delat (govora je blo o maturantskih oblekah).
Maja Štamol nam je 1x neki predavala in povedla da obleke izpod 400€ ne začne delat (govora je blo o maturantskih oblekah).
Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Oktober ima tudi tam okol 600, 700e.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Jaz sem pred tremi leti, za maturanca gledala eno oblekico od Maje Štamol, in sicer krilce do kolen podloženo s tilom in pa zgornji del je bil nekakšen dolg svilen trak, ki si ga prepletel okrog prsi in na boku zavezal v pentljo. Oboje je bilo usnjeno. Klicala sem jo za ceno in mi je rekla 80.000 tolarjev. Takrat se mi je zdelo ful drago. Potem pa sem si kupila v Moda bravo- v NG Svileno obleko- dolgo krilo in korzet in me je z 10.000 tolarjev popusta stala 60.000. Tako da, če primerjam ni bilo neke grozne razlike.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
me se zdijo slovenski dizajnerji čist precenjeni... in že iz principa ne bi kupila nobene njihove obleke, poleg tega da mi tudi njihove kolekcije sploh niso všeč... mogoče bi mela kvečem kakšno krilo od studia Draž ampak zihr ne za 700 EUR... dejte mal pomislt no, od kje bi ena taka zadeva realno lohk koštala tok dnarja... blago gotov ni tok drago, delo pa tud ne... seveda enako mislm tud za tuje dizajnerje... mene pač ne bo noben prepričal, da je ena oblekca al pa kiklca dejansko vredna 700 EUR ali več, razen če je narejena iz zlata... toliko denarja dat samo zato, da plačaš ime oz. dizajnerja je pa totalni debilizem... razen če maš tok denarja, da ga lohk z lopato skoz okn mečeš
The secret of success is consistency of purpose.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Draž mora sam blago narest in sešit..
Drofenikova pa sam un saten skup v tortasto obleko sešije.. men ona tok nima lepe stvari..
Glede pletenin mate pa tut oblikovalce, ki se še niso uveljavil.. Npr zdele je bla Tinka v cosmostilu (ona ma v kaosu, mam od nje najlepšo kiklco).. pa njene cunje so zaenkrat še kar dostopne..
Drofenikova pa sam un saten skup v tortasto obleko sešije.. men ona tok nima lepe stvari..
Glede pletenin mate pa tut oblikovalce, ki se še niso uveljavil.. Npr zdele je bla Tinka v cosmostilu (ona ma v kaosu, mam od nje najlepšo kiklco).. pa njene cunje so zaenkrat še kar dostopne..
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jst sem dala za poporočno obleko od Maje Ferme 1100 EUR. z oblekco sem zelo zadovoljna, fenomenalne stvari dela, malo manj pa mi je bil všeč njen odnos - zmenjene sva ble do 1000 EUR, potem mi je pa brez vprašanja zvišala še za 100 EUR ker je en mini pasek gor našila.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
L|~A|n - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz sem dala za maturantsko obleko od Barbare Plavec ca. 350€. Ni nic kaj posebnega, je pa zelo lepa in točno takšna kot sem si zamislila. Pri meni je bil problem da sem že imela čevlje ki so imeli tako posebno barvo in je bilo zelooo težko dobiti blago
Priporočam
Priporočam
-
maybee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 3. 2006
js sm dala delat obleko za maturanca pri Urši Drofenik, pa sm dala za njo okol 300evrov. ena moja sošolka je dala tud pr njej delat obleko pa je plačala mal več kot 2000evrov
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov