Desigual
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
nekatere stvari so cist najhujse.
ampak drage. bom si privoscla kaki kos ko bom bolj pri dnarju:)
ampak drage. bom si privoscla kaki kos ko bom bolj pri dnarju:)
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
o kakšnih cenah se torej govori?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mislim da sem zadnjic eno kiklco za ene 100€ vidla.
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Js sm svoj prvi Desigual kos dobila pred dvema letoma od svoje tašče, jopico s kapuco. Totalno odpuljena, nenormalno huda in še po ogromno pranjih krasna.
Men so desigual cunje večinoma full hude (mam zdej šal in kapco pa ene kjut spodnje hlačke iz nove kolekcije), ampak cene so pa huh Sam itak, če mi je neki full všeč bom našparala mal več in slej kot prej kupila
Men so desigual cunje večinoma full hude (mam zdej šal in kapco pa ene kjut spodnje hlačke iz nove kolekcije), ampak cene so pa huh Sam itak, če mi je neki full všeč bom našparala mal več in slej kot prej kupila
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
jaaa, res hude cunce ... take funky
sam majčka 75€?
pol sem pa na razpotju .. majčko ali čevlje? khm, imam pa vseeno raje čevlje
dvomim, da bodo razprodaje kaj pripomogle, ker itak v Slo tisto, kar ke kul, umaknejo s polic za časa razprodaj
sam majčka 75€?
pol sem pa na razpotju .. majčko ali čevlje? khm, imam pa vseeno raje čevlje
dvomim, da bodo razprodaje kaj pripomogle, ker itak v Slo tisto, kar ke kul, umaknejo s polic za časa razprodaj
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Nora na Desigual!
In, ja, obstaja posebna trgovina. Kako naj razložim ... če greš od Magistrata proti Starem trgu in potem še naprej, čez most in na levo proti Trnovem. Tam je najprej en kafič, pa nekaj z alpinistično ali športno opremo (ne vem natančno, ker me to ne zanima), ena pekarna z mnjami rogljički in trgovina Desigual. Imenuje se sicer drugače, ampak notri so izključno Desigualove cunje.
Druga razlaga je od Filofaksa navzdol proti Ljubljanici in tik pred mostom na desno. Ne moreš falit.
Ni ravno poceni - pod 50€ ni nič, razen gat. Nazadnje sem kupila eno srajčko in pulover, oboje skupaj je bilo čez 200€. Ne morem pomagat, če mi je tako všeč.
In počasi sem se naveličala imeti 10 majčk po 15 evrov, ki niso nič posebnega - imam raje manj, pa to res lepo in kvalitetno.
In, ja, obstaja posebna trgovina. Kako naj razložim ... če greš od Magistrata proti Starem trgu in potem še naprej, čez most in na levo proti Trnovem. Tam je najprej en kafič, pa nekaj z alpinistično ali športno opremo (ne vem natančno, ker me to ne zanima), ena pekarna z mnjami rogljički in trgovina Desigual. Imenuje se sicer drugače, ampak notri so izključno Desigualove cunje.
Druga razlaga je od Filofaksa navzdol proti Ljubljanici in tik pred mostom na desno. Ne moreš falit.
Ni ravno poceni - pod 50€ ni nič, razen gat. Nazadnje sem kupila eno srajčko in pulover, oboje skupaj je bilo čez 200€. Ne morem pomagat, če mi je tako všeč.
In počasi sem se naveličala imeti 10 majčk po 15 evrov, ki niso nič posebnega - imam raje manj, pa to res lepo in kvalitetno.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Sem lih hotla oment to trgovinco, sem jo letos poleti opazila .. Bolj je res ne bi mogli skrit, ccc.
Drgač ma pa tut meni nooore cunje, sam mi ta stil niti ne paše tok zlo, tko da morm kr pobrskat, da najdem kej tazga, da je zame.
Sem pa v Barceloni u nulo uživala, tm na Rambli sta 2 njihovi trgovini, ogroooomni - raj.
Drgač ma pa tut meni nooore cunje, sam mi ta stil niti ne paše tok zlo, tko da morm kr pobrskat, da najdem kej tazga, da je zame.
Sem pa v Barceloni u nulo uživala, tm na Rambli sta 2 njihovi trgovini, ogroooomni - raj.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov