Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men so vse ful lepe, samo so cist predrage, ker se res zlo hitr unicjo. U tem primeru ne velja, da so drazje stvari bolj kvalitetne.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst sm do lani vedno kupovala kopalke v Benettonu ... zato ker so mi mel fullll luškane modelčke, ampak je pa res da so cene kr visoke, zato sm vedno čakala do razprodaj ..., kar pa se tiče kvalitete pa so mi nekatere zdržale kr dolgo, nektare pa sm res že po eni sezoni lahko vrgla stran ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Meni so Benettonove kopalke zares zelo všeč, pa tud cena se mi zdi ffuull sprejemljiva. Kar se pa njihove kvalitete tiče pa - men so že po eni sezoni čist zgubile barvo, se nacufale, itd...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- Blondie
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
sweet_kitty napisal/-a:Meni so Benettonove kopalke zares zelo všeč, pa tud cena se mi zdi ffuull sprejemljiva. Kar se pa njihove kvalitete tiče pa - men so že po eni sezoni čist zgubile barvo, se nacufale, itd...
Hja, se popolnoma strinjam! Res škoda...
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
sAdie napisal/-a:jaz mam vkoraj vse kopalke z UCB in sem z njimi full zadovoljna. a se vam zdijo predrage?ne vem...meni se ne zdi. slabsa kvaliteta se mi zdi bolj H&M...
No, moje kopalke iz H&M-a pa so ostale čisto nespremenjene, pa jih mam že dve leti. (ampak sem nove že tudi kupila... te pa so iz s.Oliver-ja)
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
jaz sem svoje Benneton kopalke kupila pred dvema letoma in so še zdaj takšne, kot so bile na začetku. Vse je odvisno od vzdrževanja - jaz sem svoje namreč vedno oprala po kopanju v morju (zaradi soli) in jih imam lepo shranjene v omari.
Sem jih pa res veliko nosila, tko da so že dost dale skozi
Sem jih pa res veliko nosila, tko da so že dost dale skozi
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
joj, jst se prou spomnm ... prvi letnik gimnazije, dobila sm prvo pošiljko štipendije (ok 10, ampak to zdej ni važn!) in sm šla v benetton in si kupila dvodelne črne kopalke s črno kiklco ... jst sm prekleto ponosna na njih, čeprav sm jih mogla drugo sezono dt stran, ker so mi začele moje lubice rast in zdej še zmer sam krilce nosm
men se tut ne zdi, da bi kej bledele ...
men se tut ne zdi, da bi kej bledele ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov