Barvanje tekstila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Milenushka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
A mogoče kdo ve, kje bi se dalo pobarvati oblačilo (imam umazano bel trenckoat iz bombaza, pa bi ga rada prebarvala v temno modro), ce je to sploh mogoče? Sama si nekako ne upam tvegati in ga barvati. Hvala za vse ideje!
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
Jaz ti priporočam da barvaš sama. Ker sploh ni problema. Če je material bombaž, pol sigurno rata vredu. Če ne, pa ne prime. Moja mami je nekaj časa od tega barvala neke hlače in majico, pa je super uspelo. Zdaj pa se ne spomnem katere znamke je bla barva. Vem, da so zraven bla natančna navodila in tako je naredila. No problem.
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
roxy* napisal/-a:Zdaj pa se ne spomnem katere znamke je bla barva. Vem, da so zraven bla natančna navodila in tako je naredila. No problem.
verjetno je kupila barvo v Prometeju, tudi moje sodelavke barvajo s to barvo cisto vse, in so res zadovoljne.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
- Milenushka
- Sramežljivka
Verjetno bom rabila kar dva paketa te barve, ker gre za trenckot?
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
pikica83 napisal/-a:Mogoče bo to glupo vprašanje, ampak me res zanima, kaj pa k drugič pereš oblačila v pralnem stroju se je že kateri zgodil da bi se pobarvala? Upam da veste kaj mislim, sem bolj čudno napisala
ce bos kupovala te barve v prometeju, so zelo kvalitetne, vse pise na navodilih.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
- Milenushka
- Sramežljivka
Sem vseeno plasc odnesla kar v cistilnico, cez en teden ga dobim pobarvanega
Cena pa bo verjetno 3600 SIT.
![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov