Katalogi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Sem pa tja Neckerman, večinoma pa kupujem spodnje perilo, štunfke in kakšno majčko pa puloverje. Hlač ne morem naročat prek kataloga, ker še v trgovini težko najdem pravi kroj za mojo postavo. Sicer pa naročim sem in tja tudi kozmetiko - Oriflame ali Artistry, pa sem kar zadovoljna
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Ne narocam preko katalogov, ker se mi zdi da ceprav na sliki zgleda stvar fajn, na meni nazadnje ne bo tako stala.. Sem pa ze narocala poreko superge.si pa sem teniske morala parkrat poslati nazaj, ker mi stevilke kere mam vedno, niso bile prav
Tako da jaz + kataloska prodaja
Tako da jaz + kataloska prodaja
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Kar precej naročam. Ampak ponavadi nikoli oblačil. Ne maram kupovati oblačil preko kataloga, ker nikoli ne veš, kako bo oblačilo stalo na tebi. Grem raje v trgovino.
-
Koliko pa plačaš carine za VS?
-
To je kar precej... A carina je odvisna od vrednosti naročila?
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Enkrat sm naročila ene majčke in so ble čist raztegnene, še hujš je pa blo ko sem jih uprala, tako da zdej sem pa tja kakšne tangice samo naročim prek kataloga, ostalo grem pa raje v trgovino in sprobam.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
Jaz sem tud že nekaj stvari naročila in sem bla kar zadovoljna. Preko Quelle & Neckermanna. Če se že odločim kupit po katalogu, mi mora bit stvar res zelo všeč, drugače se ne odločim. Res pa, da si ne bi upala naročit hlač preko kataloga. To pa res odpade.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov