Napisi na majčkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jess - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
- Kraj: ljutomer
mene pa zanima če imate kakšne majčke z ql napisi in kje ste jih nabavile....jas mam jih kar nekaj!
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
jaz jih mam par...
na eni piše I HEAR VOICES AND THEY DON'T LIKE YOU!! (pa ne ni ny, sama sem jo delala...)
na eni je samo 69 to sem tud sama delala, ql so bi pa bile tiste z ny, o moških, samo se ne spomnim celega napisa, ker je dugi....
pa v londonu sem na tangicah vidla napiseke MIND THE GAP, pa mi je tud bilo ql...
ja no drugače pa meni so te majčke ql, samo če ni prepogost napis, ker ova NOBODY'S PERFECT BUT ME je resno že preveč zlajnana...
na eni piše I HEAR VOICES AND THEY DON'T LIKE YOU!! (pa ne ni ny, sama sem jo delala...)
na eni je samo 69 to sem tud sama delala, ql so bi pa bile tiste z ny, o moških, samo se ne spomnim celega napisa, ker je dugi....
pa v londonu sem na tangicah vidla napiseke MIND THE GAP, pa mi je tud bilo ql...
ja no drugače pa meni so te majčke ql, samo če ni prepogost napis, ker ova NOBODY'S PERFECT BUT ME je resno že preveč zlajnana...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
razmišlam, razmišlam, pa se ne morm spomnt če mam kako majčko z napisom ... a-a mislm da sploh nobene nimam ... čeprou mi tut niso ne vem kok všeč ...
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
jaz tut nimam dobene take majcke s kaksnim posebnim napisom...mam edino majce z napisi od firm...ala united colors of benetton in taksne varjante
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
ja Commandyka js isto ... mam eno majčko od plesne šole z napisom "Go, Kazina, go" sam to ne šteje ne? ne pol pa res nimam nobene ...
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
ti napisi so pri meni bol aktualni na tangicah uf tam se pa najde vsega boga!
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jz imam dve: ena je crna in ima napis Bad Girl (z gotskimi crkami) - kupljena na Dunaju v Pimkieju. Druga je bela in na sprednji strani piše tonight i'm single, na hrbtu pa what are u waiting 4? tale zadnja prov zazge, moram priznat...
Drugace pa me nekaj zanima, pa da ne odpiram nov topic...ce katera tu v Ljubljani pozna kaksno "trgovino", ki se ukvarja z vezenjem na tekstil (majice, brisace...)?
Drugace pa me nekaj zanima, pa da ne odpiram nov topic...ce katera tu v Ljubljani pozna kaksno "trgovino", ki se ukvarja z vezenjem na tekstil (majice, brisace...)?
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov