Kje ste doma?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Doma sm iz Zasavskega konca (20km vn iz Litije), med študijem stanujem v LJ in mi to prov sede, da mal okolje menjam...
Drugače pa v prihodnosti niti slučajno ne mislm živet tuki k zdj (ker je preveč daleč do LJ, tut do Litije se kr vleče), pa niti v LJ, ampak ali nekje vmes, ali pa kje na Obali. Morje me nekak privlači in če bo kakšna prilika, bi si tm ustvarla svoj domek... sicer ne čist ob morju, ampak mejčkn stran.
Drugače pa v prihodnosti niti slučajno ne mislm živet tuki k zdj (ker je preveč daleč do LJ, tut do Litije se kr vleče), pa niti v LJ, ampak ali nekje vmes, ali pa kje na Obali. Morje me nekak privlači in če bo kakšna prilika, bi si tm ustvarla svoj domek... sicer ne čist ob morju, ampak mejčkn stran.
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst sm iz Ljubljane, zelo blizu centra.
Men je tuki zelo všeč, ker mam čist vse pred nosom. Okolica je ful lepa in urejena. V ljubljani živim že cel lajf in si sploh ne predstavlam da bi živela nekje drugje v Sloveniji.
Men je tuki zelo všeč, ker mam čist vse pred nosom. Okolica je ful lepa in urejena. V ljubljani živim že cel lajf in si sploh ne predstavlam da bi živela nekje drugje v Sloveniji.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jst sm pa doma mal vn iz Celja. Pod Pohorjem u bistvu, blizu Zreč, Sl. Konjic itd.
Do Cela mam enih 15min. Drugač bi pa živela direkt u Celju. Upam ,da se bo drugo leto nardilo, da greva z lubijem u eno najemniško stanovanje
Kr se doma noben z strši ne razume neki briljantno, če bo dnar znesu, pa če bi še domači mal pomagali.. Bi mogoče šlo
Do Cela mam enih 15min. Drugač bi pa živela direkt u Celju. Upam ,da se bo drugo leto nardilo, da greva z lubijem u eno najemniško stanovanje
Kr se doma noben z strši ne razume neki briljantno, če bo dnar znesu, pa če bi še domači mal pomagali.. Bi mogoče šlo
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Jaz sem pa Prlečka (okolica Ljutomera). Saj mogoče, da smo za nekatere bogu za hrbtom, ampak je pa najlepše tu. Študiram v MB, tako da sem veliko tudi tam, ampak dokončno se pa ne bi preselila nikamor.
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov