Vrtičkarstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Te teme še nimamo I ker sem postala navdušena vrtičkarka jo bomo imeli
Kaj sadite, kje sadite, sploh sadite?
Mi smo dali kalit en kup čilijev in paradajzov, aprila pridejo na vrsto še enoletne cvetnice, da bom lahko poleti pivo med rožicami pila
Kaj sadite, kje sadite, sploh sadite?
Mi smo dali kalit en kup čilijev in paradajzov, aprila pridejo na vrsto še enoletne cvetnice, da bom lahko poleti pivo med rožicami pila
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Razmišljate o vzpostavitvi skupnostnega urbanega vrta? Želite zasnovati prostor, ki bo meščane oskrbel s svežimi pridelki in hkrati služil kot odprta učilnica kako vzgajati rastline? Želite vzpostaviti povezano skupnost in preprečiti klasično slovensko vrtičkanje s plotovi in ogradami?
Pridružite se nam na ogledu filma Zelena Utopija / Utopia in Green režiserjev in scenaristov Urbana Zorka in Marka Kumerja - Murča, ki sta eno leto prek osebnih zgodb štirih akterjev spremljala nastanek urbanega vrta, ki je v Mariboru nastajal pod vodstvom Urbanih brazd.
KLIK
Film je odličen, must see za vse, ki jih zanima sociologija in vrtičkarstvo
- anjabe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 5. 2015
Slučajno katera ve, kako bi lhako sedaj, v zimskem času popestrila svoj balkon. Sicer sem nekaj idej že našla tule http://www.merkur.si/vrt-in-okolica/rastline-semena-zemlja-in-gnojila/zunanje-rastline, samo iščem morda kaj uporabnega. Kakšno zimsko zelenjavo. Ima katera izkušnje?
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov