Preglasni sosedje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
vzem kladivo pa mu pejt pomagat ... 

-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Lahko greš tja in se pogovoriš z njim, drugače pa ne moreš kaj. Prijavljati sosede je nesmotrno, ker nikoli ne veš, kdaj jih potrebuješ. Ostane ti samo to, da se ne sekiraš.
-
LycHee - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Upaš, da se bo odselil.
Skriješ mu kladivo.
Daš muziko na glas in ga preglasiš.
Moj sosed: razbija s kladivom, pusti prižgan tovornjak pred mojim oknom za kako urco, ima doma ZOO, ima najglasnejšo kosilnico na svetu/žago/še kak stroj za katerega ne vem imena (posebej opazno v nedeljo), vedno nekaj sežiga na vrtu in nas duši z dimom
pa še kaj...
Skriješ mu kladivo.
Daš muziko na glas in ga preglasiš.
Moj sosed: razbija s kladivom, pusti prižgan tovornjak pred mojim oknom za kako urco, ima doma ZOO, ima najglasnejšo kosilnico na svetu/žago/še kak stroj za katerega ne vem imena (posebej opazno v nedeljo), vedno nekaj sežiga na vrtu in nas duši z dimom

-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
jancy napisal/-a:mi mamo pa znosne sosede. edino moteče je to da vsi vejo kam greš, s kom greš, kdaj prideš nazaj,... pač nimajo kaj drugega za delat.ampak to je še najmanj, drugač je pa ql.
ah ja okrog naše hiše je polno upokojencev, ki res nimajo drugega dela, kot pa cel dan opazovati kam greš, kdaj greš, s kom prideš, kaj si kupil...joj kok majo preveč časa

-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Nekako tako je tudi pri nas, kot je napisala jancy.
Živim v bloku, kjer vsak mora za vse vedeti, biti na tekočem.
Ko dobimo obiske, ko kam gremo, ko se kaj pripeti, ... blablabla ....
Tudi pri nas je veliko upokojencev, ki nimajo drugega za delati ...
Preveč se ne sekiram zaradi njih, ampak včasih mi pa res dvignejo pritisk ... Da bi jih vse za vrat ...
Drugih problemov pa nimamo ... tok, tok, tok ...
Sicer pa počakaj, da pride iz morja bucka81, ona ima "prijetne" izkušnje z njenim sosedom,
pa sAdie ...
(:bussi: obema)

Živim v bloku, kjer vsak mora za vse vedeti, biti na tekočem.
Ko dobimo obiske, ko kam gremo, ko se kaj pripeti, ... blablabla ....
Tudi pri nas je veliko upokojencev, ki nimajo drugega za delati ...
Preveč se ne sekiram zaradi njih, ampak včasih mi pa res dvignejo pritisk ... Da bi jih vse za vrat ...

Drugih problemov pa nimamo ... tok, tok, tok ...
Sicer pa počakaj, da pride iz morja bucka81, ona ima "prijetne" izkušnje z njenim sosedom,
pa sAdie ...

(:bussi: obema)
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
me and my darling sva tudi zelo slaba soseda ..
ko se kregava narediva tako zurko da ga ni soseda ki ne bi slisal... tudi kadar se ljubiva sva dovolj glasna.. ko poslusava muziko...
ah vem, grozna sva
ko imajo sosedje kaksne glasne ipade jim pa midva ne teziva... ker se zavedava svojih...
ko se kregava narediva tako zurko da ga ni soseda ki ne bi slisal... tudi kadar se ljubiva sva dovolj glasna.. ko poslusava muziko...
ah vem, grozna sva

ko imajo sosedje kaksne glasne ipade jim pa midva ne teziva... ker se zavedava svojih...
-
Leia - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Zivljenje v bloku zna bit res grozljivo...se posebi ce ta blok bolj spominja na dom upokojencev!!! Pri nas namrec ti "starejsi obcani" po cele dneve posedajo na klopci pred blokom in opravljajo! Mislim, sej so ze tapravi informacijski center...VEDO VSE O VSAKOMUR, tako da ce te kaj zanima se je najbolje obrniti na njih...se posebi majo pa na piki nas mlade. Pa vcasih moras bit prav prevdien ko se sprehajas v blizini bloka, da ne dobis kaksnega kroznika al pa krompirja v glavo!!! 

Love is like war...Easy to start, difficult to end & impossible to forget...
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov