Valentinovo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
leychy - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
hello, ker bo kmal 14. februar me zanima kako vi sprejemate valentinovo? men se zdi sicer ql, sam je to že čist preveč trgovska poteza...sej če se mata dva rada je vsak dan valentinovo, sam pol greš pa tko mal čez mest pa pol te izložbe, k pol kr morš neki nabavt...ka vi mislte? 

- alien
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: če bi vedla, bi povedla
hmmm....tudi jst se strinjam, da je za ta prave zaljubljence itak usak dan valentinovo. bi pa dala use na svetu, da bi lahko tudi jst mela enga takega medota za se stiskat na tisti mrzel februarski dan 

° the passion to ride
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
valentinovo je praznik trgovcev, da prodajo tisto, kar za bozic niso uspeli.
se pa strinjam s predhodniki, valentinovo je vsak dan, ce je odnos med partnerjema pravi.
ti bi pa lahko naslov teme napisala malo bolj normalno...(beri: nimamo vsi na forumu tlinajst let).
se pa strinjam s predhodniki, valentinovo je vsak dan, ce je odnos med partnerjema pravi.
ti bi pa lahko naslov teme napisala malo bolj normalno...(beri: nimamo vsi na forumu tlinajst let).
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja Joško ima prav! Valentinovo je praznik trgovcev.
Če se mata dva res rada imata lahko valentinovo vsak dan. Ampak nas vseeno vleče, da nekaj kupimo svojemu dragemu.
Tudi jaz sem brez ideje.
Zamisli????
Če se mata dva res rada imata lahko valentinovo vsak dan. Ampak nas vseeno vleče, da nekaj kupimo svojemu dragemu.
Tudi jaz sem brez ideje.
Zamisli????
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Men je tut bedno, da bi ful kupovala kaj in ful vau morm romantičn večer narest...krneki. Simbolično (ker je glih Valentinovo) mi on vrtnico da, jst pa njemu kake bacije pa sva zmenjena...
Catharine - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 9. 2005
- Kraj: Planet Earth
Sicer je to uvožen praznik ampak ok, midva ponavad sva skupi na ta dan. Ok sej lansko leto je bil najin prvi valentinovo pa sva šla na Jana Plestenjala
k je glih mami karte zadela ane ane.
Drugač bova pa vrjetno šla na večerjo v mehiško, na bone
joj no če sva pa oba študenta 

Drugač bova pa vrjetno šla na večerjo v mehiško, na bone

-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ne ne, tega praznika pa ne podpiram. Prvič se mi zdi totalno debila fora, drugič je pa itak posledica amerikanizacije. 

Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Men je isto gnilo. Krneki. Midva z mojim boyfrendom pa vedno, ko je kaksen tak praznik, namesto, da bi eden drugemu kej kupla, rajs dava ta kes, ki bi ga zapravla za darila, za to, da greva nekam na izlet. Tud recmo, ko sva mela obletnico, sva sla nekam. Pa za valentinovo bova spet sla gledat eno ful dobro razstavo. Pa take stvari. Nevem, nama pac to pase bolj kot pa kaksna darila. Men je prov fajn 

-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Jochie napisal/-a:valentinovo je praznik trgovcev, da prodajo tisto, kar za bozic niso uspeli.
Ja jst tut nism lih pristaš valentinovega, k vs kitajski kič spet vn udar pa vsi desci po mestu hodjo z rožam u rok

Jochie napisal/-a:ti bi pa lahko naslov teme napisala malo bolj normalno...(beri: nimamo vsi na forumu tlinajst let).
....skor 40 pa tut ne

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]