Petarde

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 24. Dec. 2005 18:54

Vsem metalcem petard iz srca zelim, da jim ze prva eksplodira v rokah ter jim raznese pol obraza, zelim, da zavarovalnice ne bi krile zdravljenja za tovrstne poskodbe...
ce bo mogoce katerega metalca petard pobralo, naj se mi javi, bom zrihtal cenejse gerbere za vence in ikebane... :evil: :evil: :evil:

no, hotel sem apelirati na vse skupaj, naj se vzdrzijo metanja petard...med nami so namrec tudi zivali, ki se tega pocetja bojijo... pa tudi marsikateremu cloveku ta dejanja niso pogodu...

hvala za razumevanje....
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 24. Dec. 2005 19:07

pri nas ze poka, kot da smo 31ga :)
meni pa je vsec vonj smodnika in letos si bomo po nekajletnem premoru nabavl neki pirotehnike, tako da bo praznovanje v koči še bolj novoletno :)
jancy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a jancy » 24. Dec. 2005 19:10

meni grejo tudi na živce! :evil:
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 24. Dec. 2005 19:17

meni tudi grejo na živce s temi petardami :aerger: :willnicht: prov ne vem kaj majo od tega!!! sam poči glasno!! uau ful noro!! yeah right! :evil: jst bi prepovedala prodajo petard
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 24. Dec. 2005 19:21

Petarde sovražim! Pa že ceu tedn ful poka in to me blazno moti :buhu: Pa dobr, samo pokanje niti ne tok...ampak se spomnm lani za novo leto na kongrescu :heul: Petarda mi je prletela na na hrbet, ampak na srečo ni blo nč...sem se dovolj hitr odmaknila :x Pa kadar grem iz šole morm prou bežat, da mi kkšna petarda ne bi kam prletela :willnicht: Pa sploh nism nikol razumela pointa petard, ostalo pirotehniko še štekam, ampak petard k nardi sam "pok" pa res ne! :shy: :? Pa ne vem kaj je narobe s folkom, ki petarde zanalašč meče v množico :stupid: :x
This too shall pass.
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 24. Dec. 2005 19:22

Jst jih tud sovražm, še niti ene nism nikol vrgla ... no edin tiste pasje sem se upala, drugih pa ne :D
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 24. Dec. 2005 19:24

matr, tu že ceu dan poka...
eh, js ne vidim smisla v temu, ga nikol nism...
kr nekej... :roll:
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 24. Dec. 2005 19:51

To je največja možna nadloga in bedarija v teh prazničnih dneh. :evil: Najbolj sovražim to pokanje in to butasto prepotentnost in režanje malarije k ti vrže pedardo direkt pod noge. :evil: Mislm obup od obupa ... lani sm bla lih zarad tega prbič in zadnjič za novo leto nekje na prostem ... ala Prešerci in Kongresci ... ni šans ... da bo men mularija tm petarde na glavo metala ... mislim res ... jst ne štekam kje je fora tega ... tega pokanja ... :roll: :? Sej na rakete nč ne rečem ... mi je ful lepo in vse in tut doma jih vedno nabavimo, da mata pol fotrček pa bratec veselje ... samo petarde pa ... zadavla bi unga soseda, k nam jih ponavadi cel teden pred novim letom meče na dvorišče :evil: :evil: pa ni mulc ... ampak star ata, k mu je tok hudo da nam raznese to bedarijo direkt pod kuhinskim oknom ... :? :evil:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 24. Dec. 2005 20:24

Jah ta "pok" še ni nič. Bila sem lansko leto v Berlinu za novo leto. Veste kakšno mesto je folk pa tud full vlk. No uglavnem ljudje so nosil cele vreče s seboj. In metali ljudem prov pod noge. Res! Mogel si ko si hodil gledat pod noge kdaj ti bo petarda(ah kaj petarda MEGA) pa nevem kok vlke petarde vrgl pod noge.

Res tam je pa res noro. Pa sam rešilci so skos šibal gor pa dol. Ampak pol prav za polnoč pa neveš kam bi gledu. Tok vlk ognjemetov da dol padeš.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 24. Dec. 2005 20:40

Jaz pa petard ne razumem sploh.. Ni mi jasn, zakaj je ta bum tolk zabaven... Mene je tega tok strah, k so že v OŠ vedno metal te petarde v folk (ne okol, k to ni blo zabavn, ampak direkt v folk).. In glede novga leta v centru mi je prov vseen za mraz, sam zarad petard pa ni šans, da se me nekam na prosto spravi.. Mi ni zabavn cel večer gledat, kdaj bo kej pod noge prletel..

Pupica, ma če bi jih prepovedal, jih čist NIČ ne bi pogrešala, res! Sam živcirajo me..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 24. Dec. 2005 21:54

Jojjj, pri men v sobi že ceu dan trese od teh petardic :? ! Tok sem jih že sita! Pa mam sobo čist na drugem koncu hiše in je čist prot gozdu obrnena, pa še zmer ropota k pr norcih!
Res ne morm štekat v čem je užitek... Ok, za kkšen ognjemet že še zdržim k je vsaj nekza gledat, ampak petarde... To je pa hudo mim. Neki vržeš in pol poči? I mean like...WAW?!? Pa po možnosti še kkšna roka gre.... :?
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 25. Dec. 2005 8:18

:angry: :aerger: :motz: :willnicht: :stop: :fight:
Jaz sem mela zlato prinašalko k so jo enkrat ful prestrašli k je bla mejhna z eno petardo in od takrat se je čist tresla in norela, že sam če je zagrmelo... :(
Zdajšnjo psičko sem pa h sreči ful pazila zmeraj in se zato ne boji. Sam ravno včeraj zvečer sem jo peljala na sprehod in so ravno zažgal eno tisto kišto z raketami in je začela teč tja. H sreč se je na pol poti ustavla, ker drugač se mi ne sanja, kaj bi blo, k so tiste rakete kar naprej letele tam ven. :( :( :(
Kok so šele uni kužki bogi, k so cele noči zunaj pa se tresejo v kakšnem kotu. :(
Da ne omenjam, da niti ni varno hodit po lokalih trenutno, ker kakšni idioti not mečejo petarde... :roll: :roll:
Sej rakete nekak še razumem k vsaj lepo zgleda, petarde mi pa sploh ne grejo v glavo. :banned:
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 25. Dec. 2005 9:48

A morm sploh komentirat petarde? Slika Slika Slika

Sovražm jih!
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Celje(na žalost)

Neprebrana objavaNapisal/-a *tenisačica* » 25. Dec. 2005 9:54

Jst tud nikol nism razumela pointa petard. Sam poknejo...pa ludi strašijo. Mislim, totalna beda. Najbolj mi gre pa na jetra, kr je v bližini naše bajte podhod, pa tko radi tja not mečejo petarde. To pa tko fejst pokne. Dma mamo pa dva psa, ko se tko fejst bojita petard, da sploh ne upata ven na vrt! :evil:

Tko da vsem k mečejo petarde želim (tko k Jochie), d bi jim kako raznesl v rokah :twisted: . Mogoče, mogoče bi pol mal pomisl predn bi jih spet metal. :angry:
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Xeno
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Xeno » 25. Dec. 2005 9:58

Petarde so res nekaj nepotrebnega :roll: Najbolj trpijo živali, ki nimajo pojma kaj se sploh dogaja v tem času. Ravno včeraj so pred Kolosejom mulci metal petarde in to skoraj med folk. Bi mu najraje glavo odtrgal :angry:

Drugač pa raje kako deklco peljem ven, kot pa trošim denar za neumnosti.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]