Poslovilna zabava (odhod v tujino za pol leta)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Živijo!
Naslednji mesec se odpravljam za pol leta na delo in backpack v tujino in me je kolegica povprašala, če bom pripravila kako poslovilno zabavo. To me je spodbudilo k razmišljanju o tem, za pomoč se obračam kar na vas.
Zanima me, kakšna je navada, se pričakuje da se v takih primerih pripravi poslovilna zabava, oz. kako naj bi to izgledalo?
Hvala in lep pozdrav*
Naslednji mesec se odpravljam za pol leta na delo in backpack v tujino in me je kolegica povprašala, če bom pripravila kako poslovilno zabavo. To me je spodbudilo k razmišljanju o tem, za pomoč se obračam kar na vas.
Zanima me, kakšna je navada, se pričakuje da se v takih primerih pripravi poslovilna zabava, oz. kako naj bi to izgledalo?
Hvala in lep pozdrav*
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
zabavo nardiš, če ti je do tega. delat žurko, samo da bo folk srečen, medtem ko maš ti 1001 stvar za zrihtat, se mi zdi brezveze.
nej ti kolegi priredijo poslovilno zabavo
nej ti kolegi priredijo poslovilno zabavo

-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Za tiste, ki so kdaj imeli te poslovilne zabave, sem vecinoma slisala, da so jih pripravili prijatelji. Kot presenecenje kak vikend, dva pred odhodom
Meni se to zdi cisto super in fajn zadevica, da se pred odhodom na kup nabere cela druzba in ga fajn zazurate.
Ce se za to odlocis in bos sama organizirala jaz na tvojem mestu ne bi komplicirala. Jih povabis k sebi domov na kaksno vecerjo ali pa se dobite zunaj na pijaci. Itak ni pomembno kje, ampak da se imate fajn in imas ob sebi tiste ljudi, ki ti veliko pomenijo

Meni se to zdi cisto super in fajn zadevica, da se pred odhodom na kup nabere cela druzba in ga fajn zazurate.
Ce se za to odlocis in bos sama organizirala jaz na tvojem mestu ne bi komplicirala. Jih povabis k sebi domov na kaksno vecerjo ali pa se dobite zunaj na pijaci. Itak ni pomembno kje, ampak da se imate fajn in imas ob sebi tiste ljudi, ki ti veliko pomenijo

- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
tole bomo premaknili v podforum glasba in zabava.
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov