zabava za otroke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 3 prispevkov
• Stran 1 od 1
- popotnica333
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
Živijo,
mene pa zanima če ima katera kakšno idejo za zabavni večer za otroke 7-10 let. Gre pa za 2 dnevno zadevo, tako da s časom nismo omejeni. Prav tako pa me zanima če ima kdo kakšno idejo oz predlog kako na zanimiv način otroke spravit v posteljo. Za pravljice se mi zdi da so že prestari.
Če ima kdo kakršnekoli predoge bom zelo vesela.
mene pa zanima če ima katera kakšno idejo za zabavni večer za otroke 7-10 let. Gre pa za 2 dnevno zadevo, tako da s časom nismo omejeni. Prav tako pa me zanima če ima kdo kakšno idejo oz predlog kako na zanimiv način otroke spravit v posteljo. Za pravljice se mi zdi da so že prestari.
Če ima kdo kakršnekoli predoge bom zelo vesela.
-
disketa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 8. 2009
Lahko se vsi skupaj igrate pantomimo, modno revijo (pa pusti, naj še tebe uredijo ), karaoke, prirediš tekmovanje za najboljši vic s sladkimi nagradicami, tekmovanje za najbolj odštekano plesno koreografijo, lahko jih zaposliš tudi s pripravo kanapejčkov, seveda ne smejo manjkati baloni, lahko tudi tisti papirnati obročki za pusta ki jih razpihaš v trakec..
Vsekakor je fajn če tudi ti noriš z njimi, naši so to imeli kar radi.
Proti večeru pa začneš z bolj umirjenimi stvarimi, za na konec pa recimo spečete kokice in pogledate film ali risanko.
Vsekakor je fajn če tudi ti noriš z njimi, naši so to imeli kar radi.
Proti večeru pa začneš z bolj umirjenimi stvarimi, za na konec pa recimo spečete kokice in pogledate film ali risanko.
Prvi neprebran prispevek • 3 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov