Nick Cave
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Ne, ker je predrago za moj trenutni koncertni bađet.
Sem pa bla na njegovem koncertu leta 2001 (al 2000) in je bil en najboljših koncertov ever. Pa sem bla že na mnogih. Cel Tivoli je skakal, čeprav publika ni bila ravno številčna. Takrat še z The bad seedsi je totalno navdušil vse in prišel (po huronskem bisu) še 3krat na oder.
Sem pa bla na njegovem koncertu leta 2001 (al 2000) in je bil en najboljših koncertov ever. Pa sem bla že na mnogih. Cel Tivoli je skakal, čeprav publika ni bila ravno številčna. Takrat še z The bad seedsi je totalno navdušil vse in prišel (po huronskem bisu) še 3krat na oder.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
35 se meni ne zdi dosti. Glede na to, da grem konc oktobra na Jerry Lee Lewisa, kjer je karta 90€ (brez prevoza, seveda). Okej, sicer ne moreš primerjat Cavea z živo legendo, ampak vseeno...take so pač cene. Za 20€ lahk greš tam nekega Stavrosa poslušat. Lol.
Sicer pa...ne, ne grem, ker sem raje investirala v J.L.Lewisa, gre pa kar prijetna skupinica kolegov na ta koncert.
Sicer pa...ne, ne grem, ker sem raje investirala v J.L.Lewisa, gre pa kar prijetna skupinica kolegov na ta koncert.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Sej ni neki grozno dosti, ampak če greš v enem mesu na 3 koncerte....greš pač enega pred križanke poslušat
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov