MEET ME 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
saj še sploh ni uradno, da bo al je? 5 mescov prej?
pomoje nebo. pa tudi če bo, bo ziher na kakem čudnem placu, kjer tudi slučajno nebo istega filinga kot nekoč.. sploh pa z dandanšnjim partifolkom.
če bi bil v divači ali pa zelenem gaju s prebavljivimi dj-i, sem jaz tak prva tam
se pa mi zdi drugač rahlo nesmiselno spraševat za družbo za nek event, ki bo čez par mescov.. bogve kaki plani se do takrat razvijejo.
Neznanka: Meet me je bil pred par leti ( v zlatem obdobju slovenske rejvzgodbe) en največjih open-air partijev in je bil absoluten must go za vse ljubitelje elektronike
pomoje nebo. pa tudi če bo, bo ziher na kakem čudnem placu, kjer tudi slučajno nebo istega filinga kot nekoč.. sploh pa z dandanšnjim partifolkom.
če bi bil v divači ali pa zelenem gaju s prebavljivimi dj-i, sem jaz tak prva tam
se pa mi zdi drugač rahlo nesmiselno spraševat za družbo za nek event, ki bo čez par mescov.. bogve kaki plani se do takrat razvijejo.
Neznanka: Meet me je bil pred par leti ( v zlatem obdobju slovenske rejvzgodbe) en največjih open-air partijev in je bil absoluten must go za vse ljubitelje elektronike
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
zakaj pa pol sprašuješ, če bi šel kdo stabo na event, ki ga skoraj ziher nebo? jaz sem zaenkrat zasledila samo eno skupino na fb-ju, v katero se vpisujemo nostalgiki, ki bi si želeli obuditi spet nekaj tistega starega filinga.. čeprav vemo, da nikoli ne bo moglo bit več enako
drugač pa meet me-ja že dolgo ni.. zadnji je bil mislim, da 2005.
drugač pa meet me-ja že dolgo ni.. zadnji je bil mislim, da 2005.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov