Vi ste glasbene nule, netalentirani bedniki!!!

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Diego Menendes
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Diego Menendes » 22. Dec. 2009 21:38

Pridružen/-a: Pon Nov 2009 16:10
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 21, 2009 9:14 pm Naslov sporočila: Vi ste glasbene ničle!Netalentirani bedniki. Odgovori s citatom
,,Vi ste glasbene ničle", se je slišalo iz ust kolumnista Markota Crnkovića, ko je ta gostoval v oddaji trenja.Te besede so bile namenjene Wernerju,neki Manci Špik(Nikad čuo) in še ene res par bednikom te kao Slovenske estrade.V marsičem se nisem strinjal z Crnkovićem, tu pa je zadel v polno.Takim bednikom res nimaš rečt kej druzga kot to.A boli njih k***c Mtv ,,muzičare" ali druge.Prodajajo sise,stas,guzico,plitka besedila, a kljub temu se tako sranje prodaja.Boli njih patak, če jih ne poslušajo intelektualci in res pravi glasbeniki.Zardjuju pare na budalama.Vse to me je spomnilo na pomlad leta 2002, ko je prišel v našo državo popstars.Kle ne bi samo izpostavljal kake glasbene ničle so šele to ble in šibki ljudje brez svoje lastne osebnosti.Netalentirani bedniki.Ko sem videl modela, ki je pri svojih tridesetih oponašal Sebastijana, je mene postal sram.Prav zabavni so bili tudi vsi tisti slabiči stari od 16 do 32, ko se je v vsakem krogu cmeril zakaj ne gre naprej.Cmeril, ker mu je nekdo rekel, da ni dober, cmizdiril, ker išče pozornost v ljudeh, da mu/ji rečejo kako je sexi.Ki jokajo pred žirijo, ki ne pozna drugega kot RnB, 80 POP, MTV POP,Latino and all that crap.THEY MADE ME SICK!!!Ljudje, ki ne znajo na preprosto vprašanje zakaj poslušajo vsa ta Turbo jajca odgovort z kej druzga kot:Jah ženska,je huda veš, hude noge ma.Ne znajo ločit narodnaje od Turbo Folka,ne vejo iz kje ta beseda izhaja?Ljudje, ki se ne spravjo raziskovat glasbo za katero ne vemo , da obstaja.Enkrat je meni fotr rekel, da sem nula v glasbi,medtem, ko me je vsak teden folk spraševal kdaj lahk kupjo plato.Taki , ki jih ne poznam., še iz časov Menendes Brothers.Zakaj mi je fotr to rekl?Ker naša glasba ni prišla na Tv.Če sem bil kdaj nasilen do fotra mi ni in mi ne bo nikol žal.Model je izrekel ene par takih, da mi je zbujal morilske nagone.Od kdaj je bla Televizija merilo glasbe?!!!Fotr, ko je podpiral vse te plastik turbo izvodjace, ko smo bli v Bosni.,,Oni su priznati?!Od koga od seljaka!Od ljudi, ki mislo, da obsataja samo narodnjaki in rock.Enkrat mi je fotr tolk dopizdil, da sem mu upalio šamar.Ker, take glupe izjave, marsikdo ne bi prenesel, kameradi.Čeprav je star 73, sem ga zadnjič pripeljal na Metelkovo, da vid mal drugačno sceno,Čeprav je Metelkova leta in leta leglo šminkerije.Metelkova,ljiudje alternatiivci, ki se borijo za obstoj proti alternativcem, ki jih z svojim vodenjem klubov in z vzvišenostjo gledajo zviška.Dobro veste, vi organizatorji,ko ste se pogovarjali z Diegom Menendesom.Metalci, ki so svijim,,tehničnim" znanjem gledal zviška na tiste, ki so igral samo par akordov,Punkeri, ki so mislili, da je to smisel življenja.Raperji...Prišel bo čas, ,ko bodo mnogi primitivci, ki delajo v tovarnah, delavci na gradbiščih,štekal in postal večji Alternativci, od metelkovcev.Zakaj ne bi bli mi ki smo bli fizikalci intelektualci.Naj omenim še vizualne umetnike, umetnike nasploh,tiste, ki se gibljejo v visokih umetniških krogih,z vinčkom v roki.Sami Japiji...They make me sick!!!Prišel je čas za Delavsko Alternativno Proletariat stranko!!!
http://www.youtube.com/watch?v=jBXh644NkJU
http://www.youtube.com/watch?v=mBP28QlZsEY
http://www.youtube.com/watch?v=r7WeXxk0t6o
http://www.youtube.com/watch?v=w3qIirrJx78
http://www.youtube.com/watch?v=M_u4pS0rbg4
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Dec. 2009 22:33

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 22. Dec. 2009 22:42

Diego Menendes napisal/-a:Če sem bil kdaj nasilen do fotra mi ni in mi ne bo nikol žal.

Enkrat mi je fotr tolk dopizdil, da sem mu upalio šamar.

ti si že kakšnega mladiča sproduciral? si lahko predstavljaš, da bi on tebe nekoč ošamario???

primitivec... :?
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 22. Dec. 2009 22:46

Metalci, ki so svijim,,tehničnim" znanjem gledal zviška na tiste, ki so igral samo par akordov

To lahko upravičeno počnejo še sedaj.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 22. Dec. 2009 23:09

Od začetka sem se strinjala, pol pa z vsakim stavkom manj. Zdaj ne vem, kaj hočeš povedat, da ti je scena na metelkovi kul, al da ti ni kul, pa je vseeno boljše, kot pa povprečna glasbena scena v slo...
Stari, s fotrom boš mogu zaklučit to debato in ga sprejet takega, kot je. Ne morš ti 73 let starga čičata preobračat in mu filozofirat o alternativnih glasbenih žanrih, ker te verjetno razume glih tolko, kot jaz razumem kvantno fiziko. Nič torej. Če pa ne znaš rešit problema s svojim tastarim in s svojimi najbližjimi, glej, potem očitno nisi vodilen tip človeka, ki bi znal razširjat neko filozofijo. Saj veš, najprej si porihtaj v familiji, potem v ulici, šele nato v mestu in državi. Tako se spreminja svet.
Sicer pa...pojma fizikalec in intelektualec se ne izključujeta, kot ti očitno misliš. In mi ni jasno, zakaj tako misliš. Seveda je možno, da obstaja človek, ki si denar služi s fizičnim delom in je hkrati sposoben globljega razmišljanja, debate, celo filozofskih misli in ni trivialen. Prav tako je možno, da so intelektualci, ki pišejo knjige in razglabljajo o nivojih človeške duše, pa se najbolj sprostijo ob sekanju drv. Ali ne poznaš nikogar takega? Bogi.
Je pa res, da je verjetnost takega pojava majhna. V večini primerov je pač tako, da fizikalci ne razmišljajo preveč (razlog za to ni, ker bi bili neumni, ampak v tem, da ne dovolijo preusmeriti svojih misli na ta nivo) in da intelektualci raje meditirajo, kot cepajo drva.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 23. Dec. 2009 8:55

Haha,nekdo se je zatekel na stran,kamor je lahko zlil vso negativno energijo,ki jo nosi v sebi.Diego,upam,da ti je odleglo. :)
Želim ti mirne praznike! :lol:
Diego Menendes
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Diego Menendes » 23. Dec. 2009 19:35

Pontifex Maximus napisal/-a:
Metalci, ki so svijim,,tehničnim" znanjem gledal zviška na tiste, ki so igral samo par akordov

Seveda, ko pa so metalci sama šminkerija.Kaj jim pomagajo neke tiste bedne temačne teme, satani, device, ko pa se v glasbi z parimi akordi uporablja veliko več domišljije obenem pa realnost oz z drugimi besedami:Đaba metalcem tehnična zmogljivost, ko pa je njihova tematika oz besdila za v vrtec.
Diego Menendes
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Diego Menendes » 23. Dec. 2009 19:36

PeggySue* napisal/-a:Haha,nekdo se je zatekel na stran,kamor je lahko zlil vso negativno energijo,ki jo nosi v sebi.Diego,upam,da ti je odleglo. :)
Želim ti mirne praznike! :lol:

Čaki mal, a ta forum je sam za žene?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Dec. 2009 19:38

ne, tudi za dekleta! :D

predvsem pa moraš biti človek, kajti ko te opozorijo, da nisi človek, zna biti boleče! :D
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 23. Dec. 2009 19:52

Diego Menendes napisal/-a:
Pontifex Maximus napisal/-a:

Seveda, ko pa so metalci sama šminkerija.Kaj jim pomagajo neke tiste bedne temačne teme, satani, device, ko pa se v glasbi z parimi akordi uporablja veliko več domišljije obenem pa realnost oz z drugimi besedami:Đaba metalcem tehnična zmogljivost, ko pa je njihova tematika oz besdila za v vrtec.

Dej majketi povej kaj od metala sploh poznaš, kaj si poslušal in kaj si dejansko prebral? Če nekaj ni na tvojem nivoju ne pomeni, da je "za v vrtec". Že to, da metal sam vržeš vse v en koš dosti pove koliko znanja imaš, tematike so različne od žanra do žanra, vsekakor pa se tudi v metalu najdejo biseri z zajebantskimi in "za v vrtec" besedili. Veš ne kaj in koliko sploh obsega beseda "metal".
It was forever..but it didnt last long..
Diego Menendes
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Diego Menendes » 23. Dec. 2009 19:57

positive vibration napisal/-a:Stari, s fotrom boš mogu zaklučit to debato in ga sprejet takega, kot je. Ne morš ti 73 let starga čičata preobračat in mu filozofirat o alternativnih glasbenih žanrih, ker te verjetno razume glih tolko, kot jaz razumem kvantno fiziko. Nič torej. i
Fotru,hočm samo dopovedat, da tv ne bo nikol, merilo kvalitete, in da obstajajo še druge stvari, ki se jih da preprosto odkriti.Nema on ne šteka.Ker pač kle ni tolk velik za štekat by the way
Diego Menendes
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Diego Menendes » 23. Dec. 2009 20:06

sirova štručka napisal/-a:a si ti kej živčn?

Pa niti ne tolk.Ti'?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 23. Dec. 2009 20:10

Dej no pikec, zakaj me ignoriraš. :\
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Dec. 2009 20:13

^^dala si mu premočne argumente, ki jih s svojimi očitno ne more izpodbiti.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 23. Dec. 2009 20:22

Dajmo mu čas. :D Verjetno ravno zdej piše dolg post z nešteto pravopisnimi napakami(mimogrede navrže še to, da je danes svojo mami pretepel, ker se ni strinjala z njim, da so jajca na oko boljša od omlete)in svojimi modrostmi. :D

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov