Cosmomiting v Ljubljani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
jaz sem razmišljal o petnajstem... mi bolj paše!
sončka, tebi pa dajem za nalogo, da napišeš, kateri se morajo obvezno zglasiti na mitingu, drugače bodo poslani v terme banovci...
saj veš, da so mitingi mesta za pridobivanje kreditnih točk...še posebej če je katera od administratork prisotna...
boš lahko sedela zraven mene, ti bom dovolil!
sončka, tebi pa dajem za nalogo, da napišeš, kateri se morajo obvezno zglasiti na mitingu, drugače bodo poslani v terme banovci...
saj veš, da so mitingi mesta za pridobivanje kreditnih točk...še posebej če je katera od administratork prisotna...
boš lahko sedela zraven mene, ti bom dovolil!
-
Jochie - Cosmopsiho
evo, shelve se je že prijavila....
če ne prideš, boš banana!
ej, sončka, če se dobimo v centru....mislim, da se bomo težko našli....
dobimo se na parkirišču Maksimarketa, preko ceste je parlament! tam v bližini kioska za plačevanje parkirnine se bomo našli...
Razpoznavni znak je Jochie! to pomeni naslednje: tam bo stala 2m visoka dvodelna omara z obrito glavo in kup kokošk okoli...no od začetka bolj malo...
potem pa pride kakšno pišče, vso prestrašeno...pogleda....reče: a a a a a sttte vi od cosmoforuma???
če ne prideš, boš banana!
ej, sončka, če se dobimo v centru....mislim, da se bomo težko našli....
dobimo se na parkirišču Maksimarketa, preko ceste je parlament! tam v bližini kioska za plačevanje parkirnine se bomo našli...
Razpoznavni znak je Jochie! to pomeni naslednje: tam bo stala 2m visoka dvodelna omara z obrito glavo in kup kokošk okoli...no od začetka bolj malo...
potem pa pride kakšno pišče, vso prestrašeno...pogleda....reče: a a a a a sttte vi od cosmoforuma???
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Kul, kr na torek...kam pa mislite it pa kaj naj bi se počelo?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Jochie - Cosmopsiho
kam bomo šli, se bomo skupaj odločili na zbirnem mestu. Ponavadi gremo v kakšen bar, kjer je dovolj mesta za vse. Tam ob pijači klepetamo ter komentiramo aktualne teme na cosmoforumu in se ob tem neizmerno zabavamo...
se pa najde tudi kdo, ki najde skupne interese iz privat življenja pa o tem debatira s kom....
v glavnem luštno je...
se pa najde tudi kdo, ki najde skupne interese iz privat življenja pa o tem debatira s kom....
v glavnem luštno je...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]