Darila za miklavža

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mojcaf
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mojcaf » 24. Nov. 2009 13:34

Za sina izbiram igrače za Miklavža in se mi dopade tale avto:

http://www.tady.si/izdelek_TADY-mini-avtomobilcek-pajek

Ali bo primerna igrača za 6 letnika?
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 24. Nov. 2009 13:37

reklama?

p.s.: kam so šli dobri stari cajti ko so otroci dobivali za miklavža sladkarije - sadje, oreščke (kar je bil tudi od vsega začetka namen ega 'praznika') in ne igrač, ki jih imajo tako ali tako že preveč? :?
Let's swim to the moon .....
mojcaf
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mojcaf » 24. Nov. 2009 13:43

Moj je še ni zahteven otrok. Je vsakega darila vesel...
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 24. Nov. 2009 13:43

Kadar je kaka taka objava, zmeraj pogledam koliko postov ima član foruma in zanimivo je to da zmeraj 1 ali 2.

Kar se tiče darila za 6 letnika je to ok, vendar bi jaz na tvojem mestu kupila kako miselno igro in sladkarije.
(s)mej se
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 24. Nov. 2009 13:44

piškotek* se poplnoma strinjam glede stevila postov.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Nov. 2009 13:45

Ne maram kupovati otrokom brezvezne igrače. Že tako jih stalno dobivajo od drugih in jim sama raje kupujem knjige (primerne za starost), delovne zvezke (pač za lahkotno "učenje"), pobarvanke. Kakor toliko poučne stvari, ne pa furanje avtomobilčka naokol :roll:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 24. Nov. 2009 13:45

sej ravno zradi tega sem se tudi jst takoj vprašala če je reklama.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 24. Nov. 2009 13:46

Ko sem bila jaz mala so bile pobarvanke zakon. Kupi mu puzle.
(s)mej se
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Nov. 2009 13:47

Puzle so tud zakon. Karkoli, da tamalim mal možgančki delujejo, ne pa 1001 avtomobilček ali punčka.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 24. Nov. 2009 13:49

*mala* napisal/-a:Ne maram kupovati otrokom brezvezne igrače. Že tako jih stalno dobivajo od drugih in jim sama raje kupujem knjige (primerne za starost), delovne zvezke (pač za lahkotno "učenje"), pobarvanke. Kakor toliko poučne stvari, ne pa furanje avtomobilčka naokol :roll:

:gut:

zelo dobro mišljenje ... se strinjam 100% ..
imam 5-letnega bratrančka in od nas vedno dobi knjigo ali pa kaj podobnega za darilo (božič/rojstni dan) ..
se mi zdi 100× bolj primerno kot igrača, ki jo bo itak polomil al pa se je naveličal prav kmalu :?
mojcaf
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mojcaf » 24. Nov. 2009 13:50

*mala* napisal/-a:Puzle so tud zakon. Karkoli, da tamalim mal možgančki delujejo, ne pa 1001 avtomobilček ali punčka.

Puzle že ima. Na TV-ju je videl podoben avto in mu je bil zelo všeč, ker se vozi po steni in stropu.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Nov. 2009 13:50

Meni se pa poleg tega kar ste omenile zdi smešno tudi to, da je uporabnica vprašala, če je igrača primerna za otroka pri 6 letih. Pojedel ga verjetno ne bo, ker ni več star do 3 let ali koliko je ta "omejitev", tudi glede na velikost dvomim da bi mu ratalo. :D Ni pa to nekaj, kar bi bilo zanimivo za otroka dlje kot par dni. Parkrat ga bo fural po tleh potem pa si bo zaželel kaj novega (četudi bojda ni zahteven otrok). Tako pač je pri tem, zato se bolj splača kupiti kakšno miselno igro ali kaj takega (recimo puzle, igro spomin, človek ne jezi se, šah, karkoli, kar mu bo zanimivo tudi čez kakšno leto). :wink:
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 24. Nov. 2009 13:53

če si že tako zelo želi ta avto in bi mu ga rada kupla .. bi blo mogoče boljše da napiše božičku pismo in mu ga on prinese (al pa dedku mrazu - ja, kje je ta stari dobri dedek, ki je nosil darila ko sem bila jst majhna? božiček je spet ena amerikanizacija :? ) .. glede na to, da igrača stane 25€ ... namen miklavža je, da prinese malenkosti :D
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 24. Nov. 2009 13:53

Videl je tak avto po tv, naslednjič bo videl pa drugo igračo po tv in mu jo boš kupla, ker mu bo všeč.
(s)mej se
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Nov. 2009 13:53

Kaj vse si moj bratranc in sestrična poželita in če kaj od tega dobita, ju mine v parih dneh. Čist brez veze.

Pri 6ih letih je že dovolj star, da začne vadit črke, številke. Treba otroku že kot majhnemu "vcepit" veselje do učenja, knjigic.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov