Nočno življenje v Mariboru
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ker sem študentka, se rada udeležim raznih tematskih študentskih zabav na Štuku. Velikokrat me korak pelje 200m stran od Štuka, v Kaos, kjer je čez teden vedno čaga, ob vikendih pa ponavadi zamre. Na rednem sporedu sta mi tudi Pekarna in Satchmo. Če so kaki koncerti napovedani, pa še Gustaf, KGB. Če grem ven bolj s komercialno družbo, zavijem tudi v KMŠ ali pa Klet.
Tukaj pa se moj repertoar že konča. Upam, da sem ti dala kako novo idejo, ampak kot vidiš, razne Niagare, Bongosi, Samsare niso zame...
Tukaj pa se moj repertoar že konča. Upam, da sem ti dala kako novo idejo, ampak kot vidiš, razne Niagare, Bongosi, Samsare niso zame...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Za mene je Pekarna zakon. Zakon ambient, ful sproščen folk, nizke cene vstopnin navadno če je kakšen dogodek.... Meni se vedno zgodi, da pojma nimam kam zginejo ure, ko sem tam. Na Štuk grem še edinole na kakšen koncert.
-
Mogoč si kje mojga včeri tam srečala, je bil vrjetno en izmed bolj nažganih in glasnih tam
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
A ni tam en klub Satčmo neki! Mi frendica skos spomine deli, sam zdj ne vem al je glih v Mariboru ali je v Celju!?
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Nikamor. Nikoli nisem hodla ven v MB ker je vse enostavno brezveze...
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
mycosmogirl napisal/-a:A ni tam en klub Satčmo neki! Mi frendica skos spomine deli, sam zdj ne vem al je glih v Mariboru ali je v Celju!?
saj pa satchmo je navaden kafič pod zemlo vem, da včasih kdo tam poje pa imajo kao neke partyje...ne vem kaj poslušaš? to je bol lokal za take...zablužene
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Hmm! Mislm, da tam en dobr tip streže pa ji je zato dobr lokal!:D
- katarinca_89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
hmm men je pa satchmo prou fajn ..bolj alternativna scena..
pa vedno smo z družbo sproščeni, tak da padajo zanimive debate
pa vedno smo z družbo sproščeni, tak da padajo zanimive debate
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Sessa napisal/-a:mycosmogirl napisal/-a:A ni tam en klub Satčmo neki! Mi frendica skos spomine deli, sam zdj ne vem al je glih v Mariboru ali je v Celju!?
saj pa satchmo je navaden kafič pod zemlo vem, da včasih kdo tam poje pa imajo kao neke partyje...ne vem kaj poslušaš? to je bol lokal za take...zablužene
kaj to pomeni...zabluženi?
no. dejsnki pomen besede poznam, ampak koga ti predalčkaš pod zabluzence?
-
Haha, men je tudi mal smešno to s temi zabluženimi...
Pač to je jazz klub, jaz se tam pogosto zadržujem ob sredah, ko so jam sessioni. Ljudstvo je povečini sestavljeno iz glasbenikov, raznoraznih umetnikov, bohemskih dušic...mogoče kdaj res diši po kakih zeliščih zunaj in je zato Sessa govorila o zablojencih
Vsekakor verjamem, da se kaka finačica ne bo glih dobro počutla, ker ji noben ne bo namenjal pozornosti, katero sicer dobi v raznih prostorih bolj fancy sorte.
Pač to je jazz klub, jaz se tam pogosto zadržujem ob sredah, ko so jam sessioni. Ljudstvo je povečini sestavljeno iz glasbenikov, raznoraznih umetnikov, bohemskih dušic...mogoče kdaj res diši po kakih zeliščih zunaj in je zato Sessa govorila o zablojencih
Vsekakor verjamem, da se kaka finačica ne bo glih dobro počutla, ker ji noben ne bo namenjal pozornosti, katero sicer dobi v raznih prostorih bolj fancy sorte.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
hehe, jaz sem taka ^^ (malo heca, da ne bo pomote)
Sicer najraje zahajam v Niagaro, ampak res pogrešam dober klub s house glasbo..Glamour mi ne potegne, se mi zdi da je neka negativna energija tam, pa folk ki ga prvič vidim, neke male grupice..no Niagara mi je ql ko kaj dogaja, žal pa je največ folka ko je kaki jugo večer, tega pa ne maram ko je pa kaka obletnica pa tolko folka da se ne moreš premaknit, ah težko je z mano
Sem pa svoj čas veliko hodila v MC pa mi ni bilo všeč (žal moji družbi zelo), mi je bil Kaos dosti boljši. Bom pa mojo sestro zdaj 1x zvlekla v Satchmota (ona spada med "zablužence" ) pa da vidimo tam sceno. Hodijo pa moje kolegice redno tja, pa v ToTo Cafe ipd.
Sicer najraje zahajam v Niagaro, ampak res pogrešam dober klub s house glasbo..Glamour mi ne potegne, se mi zdi da je neka negativna energija tam, pa folk ki ga prvič vidim, neke male grupice..no Niagara mi je ql ko kaj dogaja, žal pa je največ folka ko je kaki jugo večer, tega pa ne maram ko je pa kaka obletnica pa tolko folka da se ne moreš premaknit, ah težko je z mano
Sem pa svoj čas veliko hodila v MC pa mi ni bilo všeč (žal moji družbi zelo), mi je bil Kaos dosti boljši. Bom pa mojo sestro zdaj 1x zvlekla v Satchmota (ona spada med "zablužence" ) pa da vidimo tam sceno. Hodijo pa moje kolegice redno tja, pa v ToTo Cafe ipd.
Houd de wereld tegen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov