s čim zdržite na partijih?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
tisti, ki hodite na partyje... kaj vas drži pokonci, da greste še na afterja in še enega afterja? Jaz sem včasih zdržala preprosto z alkoholom, včasih z red bullom pa vodo, zdej pa več sploh ne hodim na partyje ampak bolj na privat žurke, kam v lokal plesat pa to...
Zadnjič spremenil Lilah, dne 16. Maj. 2009 18:21, skupaj popravljeno 1 krat.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz pa včasih pijem tut alkohol (zgleda da edina do zdej )
Drugač pa muska, kolegi, ples itd. In na kakšnih festivalih itd zdržim tut do 3 dni brez spanja... Pa ponavadi sem vedno jaz tista ki do konca vztraja in ma največ energije
Prov potrebna sem enga dobrga žura zdejle... Prov tako 3 dni skup v eno
Drugač pa muska, kolegi, ples itd. In na kakšnih festivalih itd zdržim tut do 3 dni brez spanja... Pa ponavadi sem vedno jaz tista ki do konca vztraja in ma največ energije
Prov potrebna sem enga dobrga žura zdejle... Prov tako 3 dni skup v eno
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sicer ne hodm več na partije, ampak ko sem, me pokonc ni držala nobena droga, razen alkohola.Neumno se mi je zadevat,brez zamere, ampak neumni so ljudje ki se zadevajo in tega nism in ne mislm počet nikoli.Da bi na usak način hotla ostat na nogah, ne, če sm bla zaspana sem kje zalegnla al pa šla domou.Zakaj bi vase tlačla neke dibilne kemije, sam zato da slučajno neb zamudila treh komadou?
sicer pa če je bla dobra družba, dobra žurka, sem lahko ostala pokonc pa tri dni če je treba.Če je pa slaba družba, sem šla domou.Nimam razloga ostat tam.
Tko, da če zaključm, redbul vodke pa dobra družba..
sicer pa če je bla dobra družba, dobra žurka, sem lahko ostala pokonc pa tri dni če je treba.Če je pa slaba družba, sem šla domou.Nimam razloga ostat tam.
Tko, da če zaključm, redbul vodke pa dobra družba..
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Zadnje čase se, ko celo grem na kakšen žur, izogibam alkoholu, ker mi res več ne paše (ne branim se pa pivičke na kakšnem privat partyju v domu ). Po prvem kozarcu gin tonika mi že obrne in tako ostanem samo še na sokcih.
Nisem oseba, ki bi jemala razna poživila, ker mi to preprosto ne paše. Žuram lahko tudi brez tega. Nimam pa nič proti osebam, ki jemljejo take stvari. Če hočejo, naj kar.
Priznam pa, da sem zadnje čase bolj penzionistično nastrojena in nimam volje za obiskovanje diskačev in barčkov s plesno muziko. Nazadnje, ko sm bila na kakšnem žuru, je bilo sredi decembra .
Nisem oseba, ki bi jemala razna poživila, ker mi to preprosto ne paše. Žuram lahko tudi brez tega. Nimam pa nič proti osebam, ki jemljejo take stvari. Če hočejo, naj kar.
Priznam pa, da sem zadnje čase bolj penzionistično nastrojena in nimam volje za obiskovanje diskačev in barčkov s plesno muziko. Nazadnje, ko sm bila na kakšnem žuru, je bilo sredi decembra .
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
v preteklosti me je pokonci držalo marsikaj..
zadnja leta pa vglavnem samo še veliko spanja pred partijem in veliko redbula na partiju drugač res težko zdržim.. 2x na leto se zna zgodit sicer tudi, da si pomagam s čim drugim ampak v minimalni količini.
sicer pa mi sploh ni več možno dolgo zdržat na kakšnem afterju.. najkasneje ob 12ih morm it spat. včasih, v "tistih" časih so afterji lahko trajali tudi par dni ali pa sem lahko šla ven kr dvakrat zaporedoma brez spanja vmes pa je blo kul. AMPAK kot pravim..to je že daljna preteklost
zadnja leta pa vglavnem samo še veliko spanja pred partijem in veliko redbula na partiju drugač res težko zdržim.. 2x na leto se zna zgodit sicer tudi, da si pomagam s čim drugim ampak v minimalni količini.
sicer pa mi sploh ni več možno dolgo zdržat na kakšnem afterju.. najkasneje ob 12ih morm it spat. včasih, v "tistih" časih so afterji lahko trajali tudi par dni ali pa sem lahko šla ven kr dvakrat zaporedoma brez spanja vmes pa je blo kul. AMPAK kot pravim..to je že daljna preteklost
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
jas pa sem bla v petek, prvič v mojem lifu (go Nina ) na party-ju, pa sem zdržala samo zato ker je res družba bla fenomenalna pa seveda tudi vlke količine alkohola.. druga kemija pa ni za mene, ker sovražim to. Aja, pa še eno baklo smo skadili. Zdržala pa sem 19ur brez spanca, te pa me je lopnilo po glavi pa sem tudi spala 15ur
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]