Kakšno glasbo posluša današnja mladina?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
Živjo
Torej, zanima me kakšno glasbo oziroma konkretno katere izvajalce in komade poslušajo danes mladi? Še posebej nekje med 5 in 10 let. Ker to je lih taka starostna skupina, k so že prerasli kakšne telebajske vaianto, pri rbd pa še verjetno niso.. al kaj... sploh si ne znam predstavljat.
Sprašujem zato, ker rabim za animacijo otrok in pa za karaoke... da ne bom čisto mimo udarila s kakšnimi komadi, ki jih potem ne bodo znali pet.
Zaenkrat sem razmišljala recimo o kakšni Alyi (A veš), Plestenjak (Soba 102), Tanja Žagar (Mini), Bepop (Le ti), Adi Smolar (Jaz ne grem v šolo), Omar Naber (Vse kar si želiš)... pa kakšne v tem času bolj poznane angleške komade mogoče, recimo Katy Perry (I kissed a girl)
Torej, če mate kakšne majhne sestrice in bratce se priporočam, da mi date kakšne ideje
Torej, zanima me kakšno glasbo oziroma konkretno katere izvajalce in komade poslušajo danes mladi? Še posebej nekje med 5 in 10 let. Ker to je lih taka starostna skupina, k so že prerasli kakšne telebajske vaianto, pri rbd pa še verjetno niso.. al kaj... sploh si ne znam predstavljat.
Sprašujem zato, ker rabim za animacijo otrok in pa za karaoke... da ne bom čisto mimo udarila s kakšnimi komadi, ki jih potem ne bodo znali pet.
Zaenkrat sem razmišljala recimo o kakšni Alyi (A veš), Plestenjak (Soba 102), Tanja Žagar (Mini), Bepop (Le ti), Adi Smolar (Jaz ne grem v šolo), Omar Naber (Vse kar si želiš)... pa kakšne v tem času bolj poznane angleške komade mogoče, recimo Katy Perry (I kissed a girl)
Torej, če mate kakšne majhne sestrice in bratce se priporočam, da mi date kakšne ideje
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
moj 5 letni nečak je nor na govejo musko!
seveda ga je za to moj stari navdušil! in ko prespi pri mojih, ko pridejo domov, mali ostane v avtu in na ves glas nabija govejo musko, na TV pa se seveda TV golica vrti!!!
če bom imel kdaj otroke, bom fotru dal prepoved približevanja z govejo musko!
seveda ga je za to moj stari navdušil! in ko prespi pri mojih, ko pridejo domov, mali ostane v avtu in na ves glas nabija govejo musko, na TV pa se seveda TV golica vrti!!!
če bom imel kdaj otroke, bom fotru dal prepoved približevanja z govejo musko!
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
emanuela napisal/-a:glede na mojo sestro se že kar pri rbd, s komadom rebelde ne moreš mimo udarit.omarja in žagarjevo, bepop pa to za to so pa premladi, še jaz sem bepop poslušala pred like 7 leti ali nekaj takega...
no ja, sej lih to ne vem... kšni komadi so že bl stari pa ne vem če se sploh še tolk vrtijo da bi tamali vedli zanje.
sej bepop smo veretno vsi poslušali pred nekje sedmimi leti, se spomnim da so bli aktualni ko sm bla še v osnovni šoli, kšn 7 razred, pol so pa itak propadli hitro
-
sweet(xy) - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2005
Hm...moja sestrična je nekje okoli 10 let stara. Pa sem pred kakšnim mesecem v pogovoru z njo zvedla da s prijateljicami poslušajo večinoma Cascado in RBD (al rebelde..nikol ne znam taprave stvari uporabit. eno naj bi blo za bend drugo pa za nadaljevanko, al kako? ).
O kakšnih slovenskih ni blo ne duha en sluha
Good luck pri izbiri
O kakšnih slovenskih ni blo ne duha en sluha
Good luck pri izbiri
life is like a movie..and in the end-make sure that it is worth watching!
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
Ja jst mam bratca k ma 8let,pa ti čist po resnic povem pojma nimam kaj poslušajo.Vem da zna komad daj mi vina da se napijem na pamet.Drgač pa se mi zdi bl mtw varjanta muska.S kakšno siddharto ne morš zgrešit pa soba 102 tud ne.Mogoče mau čarli tv užgi pa boš vidla.
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
Men se pa zdi, da je Katy Perry - I Kissed a Girl neprimerna za tako starostno skupino. Ze ce si mal preberes besedilo... No, mogoce sem pa mal prevec konzervativna, but still.
V nasi zlahti tolk stari poslusajo kaksen RBD, Alya, Tanja Žagar...
V nasi zlahti tolk stari poslusajo kaksen RBD, Alya, Tanja Žagar...
What's the story, morning glory?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Moja 5 letna sestrična je nora na komad od Čukov- Mi gremo pa na morje. Zna celega na pamet, pa še pleše zdraven pa všeč ji je videospot od Mike- Lollipop (ji ga moram skoz predvajat), pa tist krokodilček Schnappi (al kaj je že bil). Čist nora no, sam njej itak vse všeč- enkrat celo popoldne plesala na Led Zeppelinov Stairway to heaven (smo jo posnel, k kaka hard rockerka)
7- letnemu bratrančku pa všeč kakšna moja skladba- ko je pri meni, pa kaj poslušam, pa skoz zahteva da spet predvajam- npr. Lady Gaga (mal slab izbor za fantka), se je pa že tak navadu U2, da takoj ve kdaj so oni na sporedu, pa Rolling Stonsi
Očitno mamo mal nenavadne otroke mi, se pa vid da precej vplivamo na njih
7- letnemu bratrančku pa všeč kakšna moja skladba- ko je pri meni, pa kaj poslušam, pa skoz zahteva da spet predvajam- npr. Lady Gaga (mal slab izbor za fantka), se je pa že tak navadu U2, da takoj ve kdaj so oni na sporedu, pa Rolling Stonsi
Očitno mamo mal nenavadne otroke mi, se pa vid da precej vplivamo na njih
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
Moj brat, ki je star 5 let posluša isto muziko kak jaz. Ker ponavadi, ko je na računalniku je vedno na mojem (ker sem edina, ki se ga vedno usmilim ). In potem si kar sam v media playerju išče komade ven. Tak da posluša vse od rocka, reggea, ska ...
Klko sem opazla, se mu najbol dopade Ska-P, Dubioza Kolektiv ... katere si tudi največkrat predvaja. Zanimivo pa je tudi to, da si besedila takoj zapolni in si po tretjem al pa četrtem predvajanju komada že poje zraven
Ko pa se peljemo kam, pa si mama vedno vrti Zečiča, Dragojeviča inp. pa tudi ve nekatere komade na pamet. In se tudi doma včasih zafrkavamo, da je naš mali pravi mali Zečič. Aja, pa tudi I kissed a girl je pri njem zelo aktualna
Klko sem opazla, se mu najbol dopade Ska-P, Dubioza Kolektiv ... katere si tudi največkrat predvaja. Zanimivo pa je tudi to, da si besedila takoj zapolni in si po tretjem al pa četrtem predvajanju komada že poje zraven
Ko pa se peljemo kam, pa si mama vedno vrti Zečiča, Dragojeviča inp. pa tudi ve nekatere komade na pamet. In se tudi doma včasih zafrkavamo, da je naš mali pravi mali Zečič. Aja, pa tudi I kissed a girl je pri njem zelo aktualna
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov