pesmice za otroke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Hey hey!
Mene pa zanima kakšne pesmi pojejo/poslušajo otroci v prvem, drugem in tretjem razredu OŠ? A poznajo Kingstone, Rebelde? Ali poslušajo bolj prave otroške pesmice?
Zanima me tudi, kje bi se kakšne otroške pesmice dalo dobit na internetu? Ker z običajnimi iskalniki glasbe mi še Kingstonov ne najde
Prosla bi tudi, da če katera ve kakšno fajno pesmico (na katero se da tudi plesat), da mi napiše njen naslov
hvalaa
Mene pa zanima kakšne pesmi pojejo/poslušajo otroci v prvem, drugem in tretjem razredu OŠ? A poznajo Kingstone, Rebelde? Ali poslušajo bolj prave otroške pesmice?
Zanima me tudi, kje bi se kakšne otroške pesmice dalo dobit na internetu? Ker z običajnimi iskalniki glasbe mi še Kingstonov ne najde
Prosla bi tudi, da če katera ve kakšno fajno pesmico (na katero se da tudi plesat), da mi napiše njen naslov
hvalaa
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Ko smo bli mi na začetku OŠ, smo poslušali vcečinoma otroške pesmice ... Zdej pa še predšolski poslušajo ja, Rebelde .. in Mirno Reynolds, Kumerja, Atomik Harmonik z njihovimi Mucami in Bananami in Brizgalnimi Brizgami
S katerim iskalnikom si iskala?
S katerim iskalnikom si iskala?
Let's swim to the moon .....
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
No, moja tamala je v prvem razredu in ne posluša RBD. Verjetno bi poslušala Saško, Mirno, Uršo..., ampak ji nekako ne dovolim. Smo meli poleti mal večkrat prižgano Papriko in je kr znala vse pet . Zdej sem vse ukinla in smo nazaj na otroških (kot so Romana Kranjčan, Čuki...). Upam da še čimdlje, čeprav vem, da ne bom več mogla dolgo vplivat.
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov