Študentski cosmo miting Ljubljana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
torej otroci moji, mi2 s sugar_baby-ko sme se dns (včeraj?) ponoči v kmšju odločile, da je čas za ponovitev študentskega cosmo mitinga v ljubljani... mene me je pa doletela čast da odprem novo temo in zberem prijavljene... torej:
udeleženci:
-sugar_baby in jzt (zaenkrat)
zelo zaželjeni udeleženci:
-mahagonij (prosim prosim prosim prosim!!!)
tudi zelo zaželjeni udeleženci:
-vse študentke, brucke, ljubljančanke, srednješolke in tri pikice ki mate med tednom čas in predvsem voljo spoznavati nove ljudi oziroma zlo zabavne in zanimive cosmopolitanke
datum:
-je zaenkrat se neznan to se bomo še zmenli med zbiranjem prijav
kraj:
-najprej valjda en kafič s poceni priom in po možnosti zlo dobrimi grelniki zarad nesrečnih kadilcev za naprej pa valjda kmš, ker je tam čist zakon in majo čist najlepšejšeg natakarja (sugar, te kontaktiram še za njegove podatke) aja p.s. zaželjeno, da je iting ko on dela, ker sem dns preživela 3/4 cajta na čanku
zelo zaželjeno:
-da ste vsi udeleženci čimbolj kadilcem prijazni
stanje tipkanja:
-ravno iz kmšja ne najbolj trezno ampak dost trezno da še vem kaj pišem...
torej, vsi ki ste zainteresirani, pofočkajte se v tole temo pa se pol menimo za naprej... pa se vidmo***
aja, da ne pozabim najpomembnejšega:
-idejni vodji projekta: sugar_baby in moja malenkost, MissBitch
udeleženci:
-sugar_baby in jzt (zaenkrat)
zelo zaželjeni udeleženci:
-mahagonij (prosim prosim prosim prosim!!!)
tudi zelo zaželjeni udeleženci:
-vse študentke, brucke, ljubljančanke, srednješolke in tri pikice ki mate med tednom čas in predvsem voljo spoznavati nove ljudi oziroma zlo zabavne in zanimive cosmopolitanke
datum:
-je zaenkrat se neznan to se bomo še zmenli med zbiranjem prijav
kraj:
-najprej valjda en kafič s poceni priom in po možnosti zlo dobrimi grelniki zarad nesrečnih kadilcev za naprej pa valjda kmš, ker je tam čist zakon in majo čist najlepšejšeg natakarja (sugar, te kontaktiram še za njegove podatke) aja p.s. zaželjeno, da je iting ko on dela, ker sem dns preživela 3/4 cajta na čanku
zelo zaželjeno:
-da ste vsi udeleženci čimbolj kadilcem prijazni
stanje tipkanja:
-ravno iz kmšja ne najbolj trezno ampak dost trezno da še vem kaj pišem...
torej, vsi ki ste zainteresirani, pofočkajte se v tole temo pa se pol menimo za naprej... pa se vidmo***
aja, da ne pozabim najpomembnejšega:
-idejni vodji projekta: sugar_baby in moja malenkost, MissBitch
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
MissBitch - Kofetarica
-ok, punce, da razjasnimo malo zadevo, jz sem tole pisala 5min po tistem ko sem pršla z kmšja, tak da je 3/4 stvari tud zajebancija... in prosim jemljite jo kot tako...
-edino kar je blo mišljeno resno je, da sme se odločle da je čas za tanov cosmo miting in da bi blo lepo da nas pride čim več...
-vse ostale alinejice od kadilcem prijaznga folka (sj sem nekadilcem prijazn folk in vem hodit ven na čik ) do kmšja (vse dogajanje se itaq dogovarja sproti) in ostalih mojih cvetk je gola zajebancija ker ko sem pijan ase mi pač lub nakladati..
torej bejbe in fantki djmo se zment
-edino kar je blo mišljeno resno je, da sme se odločle da je čas za tanov cosmo miting in da bi blo lepo da nas pride čim več...
-vse ostale alinejice od kadilcem prijaznga folka (sj sem nekadilcem prijazn folk in vem hodit ven na čik ) do kmšja (vse dogajanje se itaq dogovarja sproti) in ostalih mojih cvetk je gola zajebancija ker ko sem pijan ase mi pač lub nakladati..
torej bejbe in fantki djmo se zment
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
šank je magic word, ki pritegne mojo pozornost . Če bo kej sem zraven
-
MissBitch - Kofetarica
po mojem bi blo najprej lepo vedet, kdo je sploh zainteresiran pa da se pol zmenmo za datum, ker kok jz tvem je bvz rečt da recimo naslednji torek pa je miting..
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Dej ne mencat, dokler sm na volji
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov