Blejska noč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiash* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2008
- Kraj: Radoolca*
mene zaanima gdaj je letos blejska noč ^^,
pa drgač . ste bli gdaj na blejski noči .. si goledal tiste lučke na jezeru .. lepo
pa poj se ognjemet
pa drgač . ste bli gdaj na blejski noči .. si goledal tiste lučke na jezeru .. lepo
pa poj se ognjemet
what u don''t know .. is i''we already kissed you in the shadows of my life .. <3*
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
sem bila lani in predlani.
samo me vedno manj vleče na bled. vedno posluišam koga so dol pretepli taspodni. zadnič se jih je 15 vsulo sredi dneva k jezeru in so pretepli s kolom in flašo enga na pomolu. pol je pa en hotu slikat, so pa še njega.. take stvari pa baje ne smejo zato v medije, ker je bled turistično mesto.. mislim brezveze.. cela plaža je bila priča takemu pretepu, pa ni blo nikjer v časopisih ali pa kej..
samo me vedno manj vleče na bled. vedno posluišam koga so dol pretepli taspodni. zadnič se jih je 15 vsulo sredi dneva k jezeru in so pretepli s kolom in flašo enga na pomolu. pol je pa en hotu slikat, so pa še njega.. take stvari pa baje ne smejo zato v medije, ker je bled turistično mesto.. mislim brezveze.. cela plaža je bila priča takemu pretepu, pa ni blo nikjer v časopisih ali pa kej..
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Da, 26. 7. je. (vir. www.bled.si)
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
sicer OF, ampak mene pa zanima če bo letos Koprska noč? nekaj sem slišala da je ne bo
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
OrangeLady napisal/-a:sicer OF, ampak mene pa zanima če bo letos Koprska noč? nekaj sem slišala da je ne bo
Ne bo je. Uradno zato, ker so se odločli met evente čez celo leto. Neuradno zato, ker je občinska blagajna prazna. Slednje se mi zdi - žal - veliko bolj kredibilno.
Imaš, da me vikaš!
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
*Lally* napisal/-a:Sm gledala tm na strani od Bleda... pa nism našla nobene fajne (znane) skupine. A sm narobe gledala al tko je?
kdo sploh nastopa? ... sicer pa mislim da bom raje šla na kranjsko noč če že ni koprske noči, ki bi tudi mogla bit na isti dan
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov