Romantično silvestrovanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
uuu meni bi bilo najbolj romantično silvestrovanje tako, da bi blaz mojim nekje v enih toplicah v zunanjem vročem bazenu, okoli mene sneg, nad mano pa ognjemet, pred mano pa steklenica šampanjca
sva že študirala samo baje pride vse skupaj prav drago, če sploh kje odprejo kopališča na silvestrovo
drugače sem pa doživela dve leti nazaj najbolj romantični nov let v Bovcu, ko sem stala na pol metra potlačenega snega in nad mano so padale debele snežinke.cel 31 december in cel prvi januar. tok je blo lepo, da se še zdej topim ko se spomnim na to novo leto, ker je bilo res pravljično.Je pa res da mislim da je to edino novo leto bilo, ko je bilo toliko snega.
drgač pa kšna koča v gorah, meter snega, vroč kamin, vidva....nekej najlepšega verjetno, samo pomoje že malce prepozno za kakšne rezervacije kje.
je pa verjetno, vsaj meni najboljše da če že nisi v družbi da si doma neki pripraviš in si samedva ustvarita romantičen silvestrov večer.
sva že študirala samo baje pride vse skupaj prav drago, če sploh kje odprejo kopališča na silvestrovo
drugače sem pa doživela dve leti nazaj najbolj romantični nov let v Bovcu, ko sem stala na pol metra potlačenega snega in nad mano so padale debele snežinke.cel 31 december in cel prvi januar. tok je blo lepo, da se še zdej topim ko se spomnim na to novo leto, ker je bilo res pravljično.Je pa res da mislim da je to edino novo leto bilo, ko je bilo toliko snega.
drgač pa kšna koča v gorah, meter snega, vroč kamin, vidva....nekej najlepšega verjetno, samo pomoje že malce prepozno za kakšne rezervacije kje.
je pa verjetno, vsaj meni najboljše da če že nisi v družbi da si doma neki pripraviš in si samedva ustvarita romantičen silvestrov večer.
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Midva z lubijem bova kr pr nejmu doma(sama) in si bova lepo skuhala dobro večerjo, mal vinčka popila, šla vn rakete gledat..pol bova pa smuknla u pojstlo....
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
lolika69 napisal/-a:Midva z lubijem bova kr pr nejmu doma(sama) in si bova lepo skuhala dobro večerjo, mal vinčka popila, šla vn rakete gledat..pol bova pa smuknla u pojstlo....
Tole se pa men res zdi najbolš silvestrovanje!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sončk napisal/-a:Pa zakaj tok forsirate to romantiko? Pa snegec pa vrtnice pa nvem kaj še vse, ko mam js nekoga rada mi je višek romantike že to da sva skupi nekje (pa bilokje) pa da se mava rada
ker je nekaterim nam pač to všeč.In to ni nobeno forsiranje
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Jaz tudi iščem kakšno idejo za silvestrovanje. Že lani sva se odločila, da želiva biti sama, ampak je večina ponudb preko agencij precej zasoljenih (seveda pa vsi dvignejo cene za najdaljšo noč v letu ); če pa bova doma, ne bova sama (ne pri njem in ne pri meni). Any ideas?
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Jochie napisal/-a:jaz bi najraje bil doma...v topli postelji ob ogledu kaksnega filma...
silvestrovat zunaj mi je brezveze, ker sovražim petarde, ki jih pa je vse polno...in to ponavadi v rokah idiotov....
Ne bi se mogla bolj strinjat. Midva greva letos na naš vikend na morje, kjer si bova lepo sama neki mal bolj spešl skuhala, pila vinček, če nama bo, bova šla ob polnoči na sprehod do morja, drugače pa nameravava tudi večinoma bit v postli pa pogledat kakšno serijo in nekaj muvijev, ki jih drugače ne utegneva.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
jst pa ne bi ravno filmov gledala. sej mi ni novo leto en tako hudo spešl praznik, ampak pri tem bi se pa res preveč penzionersko počutila.
če mi bo slučajno kdaj ratalo fanta prepričat v silvestrovanje v dvoje (sanja svinja kukuruz), bom raje navijala za kakšne igrice v dvoje , kulinarične izzive, ples,...
če mi bo slučajno kdaj ratalo fanta prepričat v silvestrovanje v dvoje (sanja svinja kukuruz), bom raje navijala za kakšne igrice v dvoje , kulinarične izzive, ples,...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Men bi blo najbol nočno bordanje (sploh, če bi zapadu frišn sneg), vroča čokolada (or smth) za after, pol pa njegova masaža mojih zmrznjenih stopalc pod koutrom.
Si pa ne predstaulam namakanja med penzijonisti u raznih toplicah, bi najbrš kr zaspala tm not , gledanje tevejke u pojsli se tut neb dobr končal, ... Js rabm kšn dogajanje.
Si pa ne predstaulam namakanja med penzijonisti u raznih toplicah, bi najbrš kr zaspala tm not , gledanje tevejke u pojsli se tut neb dobr končal, ... Js rabm kšn dogajanje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Rofl Jullia_ sej kuhala bova tko na vlko Ampak to tako vedno. Drgač pa tud js ne gledam na silvestrovo kt na nek uau praznik, mi je božič veliko lepši, ampak mi pa vseen full pomeni da sva skupaj. Lani sva laufala po celem Rimu pa je bilo čist preutrujajoče, ko smo se zvečer vrnili v hotel sva se samo še zrušla v postlo Tako da letos bo veliiik bolj v izi vse skupaj.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
ja to itak, če se greš turista, greš zvečer lahko samo še spat. samo tv se mi ne dopade kot predlog. jst bi recimo spekla piškote (imaš par zanimivih idej na blogu, btw ), skuhala vino, potem bi se šla pa flašo resnice, slačipoker,...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov