kaj ste delale za novo leto?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
kako ste se mele, kje ste bile, s kom? preživele?
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Beeeeeee...
Bla sem doma s fantom in druzino, blo je brez veze, in sem bla zalostna... Je blo zato pa vceri bols in sem se vceri mela super!!!!
Bla sem doma s fantom in druzino, blo je brez veze, in sem bla zalostna... Je blo zato pa vceri bols in sem se vceri mela super!!!!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Js sm se mela pa noro dobr! Bla sm v Portorožu (sošolc ma vikend tm) s 12 sošolkami in sošolci. Najprej smo mel večerjo, smo ga pil, nazdravl novmu letu, okol 1h smo šli pa v en diskač in ga tm žural do 6h zjutri.
Sm pa zato učeri ceu dan prespala skor - smo bli tm 3 dni, spal pa skor nč
Sm pa zato učeri ceu dan prespala skor - smo bli tm 3 dni, spal pa skor nč
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
sweet_angel - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Bila sem z fantom na biljardu. vem da se malo čudno sliši ampak bilo je super. Naredili so še plesišče pa imeli nekaj malega za prigriznit, dobra glasba in seveda moj cuker. Sicer sva skupaj celih 5 dni, se pa zato že tak dolgo poznava da je bilo prijetno novo leto preživet v njegovem objemu. skratka najlepše novo leto po zelooooo dolgem času!
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Jaz sem bila pri prijateljici & njeni družini s fantom, tam pa je še bila ena prijateljica ter prijatelj. Bilo nas je malo, ampak smo se kljub temu imeli zelo dobro! Mogoče tudi zato, ker so mi že na splošno bolj všeč male zabave z ljudmi, ki jih malo bolje poznam in za katere vem, da se z njimi lahko zelo dobro zabavam.
Ves večer smo jedli & pili, gledali televizijo, se pogovarjali in čas je zelo zelo hitro minil, tako, da smo se malo pred polnočjo odpravili na silvestrovanje na prostem, kjer smo nazdravili novemu letu ter si ogledali ognjemet, potem pa smo se peljali še do Murske Sobote in si voščili še s tistimi, ki smo jih srečali tam na silvestrovanju. In nato smo se vrnili nazaj k prijateljici, se malo še pogovarjali, jedli, pili , potem pa zaspali in spali vse do 9h, ko nas je zbudil moj ( ) telefon. Ja, kdo drug kot mama.
Ves večer smo jedli & pili, gledali televizijo, se pogovarjali in čas je zelo zelo hitro minil, tako, da smo se malo pred polnočjo odpravili na silvestrovanje na prostem, kjer smo nazdravili novemu letu ter si ogledali ognjemet, potem pa smo se peljali še do Murske Sobote in si voščili še s tistimi, ki smo jih srečali tam na silvestrovanju. In nato smo se vrnili nazaj k prijateljici, se malo še pogovarjali, jedli, pili , potem pa zaspali in spali vse do 9h, ko nas je zbudil moj ( ) telefon. Ja, kdo drug kot mama.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
ninčulilika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
jst sm bla pa doma z mojim srčkom, pol sma šla še pa mal vn ognjemet pogledat......morm rečt da je blo fuuuul zaminivo
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Bili v bohinju na vikendo. Ni bil ful žur ampak bol umirjeno in lepo. Tam je sneg, vreme je bilo odlično in zato vzdušje čudovito. Škoda le ker ne moramo ostati še kak teden ker se je pač treba vrniti v realno življenje.
pa pa
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
jaz sem bla pa s fantom in kolegom pri eni prijatlci...kr doma...nic posebnega ampak ni blo slabo!
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
jz sm bla pa s fantom in kolegico&njen fant v bratislavi....bilo je ful fajn in že razmišljam da bi naslednjo leto spet ponovola!!PRIPOROČAM!!
- bordyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 11. 2004
- Kraj: NG
mal u lublani pa mal u dumzalah.....
vecino se ne spomnm in mi je zdej gledano blo bedno...
swetli tocki ka swa z lubyjm ubjeta gledala ognemet--tega se pa spomnm
pa ka sm sama sedela na plocniku 5 min stran od ljudi pa gledala ugnemet.....
najlepsi ugnemet ka sm ga u zivljenju vidla.......pa ful doug je biu
vecino se ne spomnm in mi je zdej gledano blo bedno...
swetli tocki ka swa z lubyjm ubjeta gledala ognemet--tega se pa spomnm
pa ka sm sama sedela na plocniku 5 min stran od ljudi pa gledala ugnemet.....
najlepsi ugnemet ka sm ga u zivljenju vidla.......pa ful doug je biu
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Jst sm bla pa z lubijem. Najprej sva bla mal pr njemu doma, pol sva šla k men domov, tm smo novo leto dočakal, nazdravl, rakete spustl pa gledal sosede k so jih tut Pol smo se šli Človek ne jezi se Pol sva pa z lubijem šla še na eno privat fešto. Fajn večer!
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov