Velika noč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jaz sem že jajčka pobarvala, weee!
Mi praznujemo, ker smo krščanska družina (kar ne pomeni da sem jaz pobožen kristjan). Meni se zdi lepi praznik, sploh tile zajčki pa kokoške pa joj, vse pocukrano.
Moti me edino da ni več dni prostih. Še vsaj četrtek pa petek bi lahko bla.
Mi praznujemo, ker smo krščanska družina (kar ne pomeni da sem jaz pobožen kristjan). Meni se zdi lepi praznik, sploh tile zajčki pa kokoške pa joj, vse pocukrano.
Moti me edino da ni več dni prostih. Še vsaj četrtek pa petek bi lahko bla.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
Mi tudi praznujemo, pa meni je to ful lep praznik... Kot majhen otrok pričakujem vedno tisti dan, da bom barvala jajčka ipd.
Edina slaba stran je, da spet cel vikend sam jem
Edina slaba stran je, da spet cel vikend sam jem
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
praznujš ubistvu ne prov velik ti je pa to pač en običaj kt te pa lih ne asociira na Jezusa itd. Se mogoče zavedaš ka se je zgodil na veliko noč sm ti je čist usen zto ttk nekk grejo moje izkušne
drgač sm pa js tud jajčka že pobarvala sm jest jih pa nam smela kt sm alergična nanje
drgač sm pa js tud jajčka že pobarvala sm jest jih pa nam smela kt sm alergična nanje
- La Passion
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 4. 2007
am mi ubistvu ne praznujemo tega tko da bi res šli vsi k maši pa bli ful verni ker nismo..pač pobarvamo tista jajčka,jaz jih nesem k maši požegnat in naslednje jutro jih pri zajtrku pojemo.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Mi doma praznujemo Veliko noč. Danes smo barvali jajčka. Je bilo smehaa ... No včeraj pa je mami spekla potico. Jutri pa nesem k maši požegnat. Pa bo to to. Drugače pa nisem sploh pretirano pobožna...Ah...daleč od tega...Pač fajn mi je jajčka barvat.
Pa še s "pisankami" se obdarujemo...Pač: pomaranča, jajčka, čokoladka,...itd...
V glavnem...Tako nekako to izgleda pri nas.
Pa še ena čestitka z moje strani, ki sem jo danes dobila od posebne osebice:D :
Sem majhen zajček,
s polno košaro dobrot in potujem naokrog.
Tudi Vas obiščem,
na tiho pozvonim in Vam vesele
Velikonočne praznike zaželim.
Pa še s "pisankami" se obdarujemo...Pač: pomaranča, jajčka, čokoladka,...itd...
V glavnem...Tako nekako to izgleda pri nas.
Pa še ena čestitka z moje strani, ki sem jo danes dobila od posebne osebice:D :
Sem majhen zajček,
s polno košaro dobrot in potujem naokrog.
Tudi Vas obiščem,
na tiho pozvonim in Vam vesele
Velikonočne praznike zaželim.
Zadnjič spremenil ciber_girl, dne 06. Apr. 2007 22:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mi doma praznujemo...
No spomnim se kako je bilo včasih lepo, ko smo bili skušaj še kot družina....in smo skupaj barvali jajčka pa pekli potico pa tako naprej. Sedaj sem sama oz. bom pr stari mami pa šr atiju in mamici seveda pri vsakem posebej Pogrešam pa zelo velikonočno zajtrk, ki smo ga jedla potem ko smo prišli od vstajenja...
Lepe praznike želim vsem skupaj....
P.S. Izkorisitila bom še za to, da vprašam kdaj greste kaj obiskati sorodnike ali pa prijatelje? Mene je povabila od moje res dobre prijateljice mamica ki se zastopiva, da naj pridem kaj naokoli v ponedeljek...Kako bi tudi zgledalo, če bi šla tudi do moje in njegovih ker imam malenkosti zanje?
No spomnim se kako je bilo včasih lepo, ko smo bili skušaj še kot družina....in smo skupaj barvali jajčka pa pekli potico pa tako naprej. Sedaj sem sama oz. bom pr stari mami pa šr atiju in mamici seveda pri vsakem posebej Pogrešam pa zelo velikonočno zajtrk, ki smo ga jedla potem ko smo prišli od vstajenja...
Lepe praznike želim vsem skupaj....
P.S. Izkorisitila bom še za to, da vprašam kdaj greste kaj obiskati sorodnike ali pa prijatelje? Mene je povabila od moje res dobre prijateljice mamica ki se zastopiva, da naj pridem kaj naokoli v ponedeljek...Kako bi tudi zgledalo, če bi šla tudi do moje in njegovih ker imam malenkosti zanje?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov