Seveda si ga pogosto tudi privoščim

Jochie napisal/-a:jutri imava z drago prvo obletnico najinega štetja...darilo od nje sem že dobil, in sicer 2 cd-ja, bila je namreč v italiji! (lepšega darila nisem mogel dobiti!)
danes sem se pa domislil, kako jo bom jaz obdaroval in na to domislico sem zeloooooo ponosen...![]()
da povem od začetka...vedel sem, da obožuje čokolado...na najinem prvem zmenku sem ji podaril 2 bounty čokoladici v majhni papirnati vrečki...tako majhni, da gresta v njo le 2 bounty čokoladici... zakaj dve? ena zanjo, ena zame...
no, tisto vrečkico je vzela z enim čudnim pogledom...potem sva šla na pizzo....baje tistega večera edinkrat nisem mogel pojesti pizze!
![]()
po pizzi sva se z avtom odpravila proti domu in ona je napadla bounty za desert... seveda je pojedla oba, jaz kot da nisem obstajal!![]()
in ko je končala z desertom...sem izza sedeža potegnil kilogramsko gorenjka čokolado s celimi lešniki ter ji jo dal...njenega pogleda ob tem dogodku ne bom nikoli pozabil....seveda je bila ta čokolada zadetek v polno...
jutri imava 1. obletnico...zgodbo bom ponovil...dobila bo 2 čokoladici bounty...in komaj čakam njeno reakcijo, ko bo dobila 7 (sedem) kilogramsko gorenjkino čokolado z lešniki!![]()
![]()
Snow flake napisal/-a:ČOKOLAAAADAAAAA njamiiiiiii že tako se ji ne morem upreti, dokler bom živa, ne, potem me pa še tu dražite, ammmammmnjammm čokolada, mlečna, z polnili, takšna in drugačna, čokoladni sladoled, tortice, pralineji, pa sama pečem čokoladne kolače in eno torto naredim amanjama dobro, mmmmm čokolada, kaj je to nekaj super dobrega
.