Zajtrk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- plesalka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
zajtrk je najpomembnejši obrok dneva,vendar ga večina ljudi kar preskoči ali pa si ne naredi oz. ne izbere vstreznega.
kaj zajtrkujete,če sploh kaj?
npr.žitarice,sadje,krun z namazi,...
kaj pijete?
ob kateri uri mate zajtrk?
PS:še neki bi vprašala o teh žitaricah za zajtrk.ali ve kera kej o tem?kere so najboljše po okusu,sestavi,najkvalitetnejše?
kaj mente o teh od nestleja fitness žitarice? (jst sm si jih dons kupla eno škatlo pa še nism probala,ko pa bom še jst povem svoje)
kaj zajtrkujete,če sploh kaj?
npr.žitarice,sadje,krun z namazi,...
kaj pijete?
ob kateri uri mate zajtrk?
PS:še neki bi vprašala o teh žitaricah za zajtrk.ali ve kera kej o tem?kere so najboljše po okusu,sestavi,najkvalitetnejše?
kaj mente o teh od nestleja fitness žitarice? (jst sm si jih dons kupla eno škatlo pa še nism probala,ko pa bom še jst povem svoje)
Zadnjič spremenil plesalka, dne 26. Dec. 2006 18:33, skupaj popravljeno 1 krat.
- plesalka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
jst naprimer obvezno vsako jutro jem,kr je to edini del dneva,ko sem res lačna(mimogrede,bojujem se z prenizko telesno težo in pomanjkanjem apetita).
kadar začnem s šolo ob sedmih zajtrkujem ob šestih,kadar pa začnem ob osmih pa ob sedmih.čez vikende pa ob osmih.
do zdej sm vsak dan dva kosa kruha s skuto in medom pa jabuk in kefir,zdej bom pa te žitarice probala,in upam da bodo kul kr sm se tega že naveličala enkrat na teden pa dva pečena jajčka na olivnem olju-obvezno zard krvi
kadar začnem s šolo ob sedmih zajtrkujem ob šestih,kadar pa začnem ob osmih pa ob sedmih.čez vikende pa ob osmih.
do zdej sm vsak dan dva kosa kruha s skuto in medom pa jabuk in kefir,zdej bom pa te žitarice probala,in upam da bodo kul kr sm se tega že naveličala enkrat na teden pa dva pečena jajčka na olivnem olju-obvezno zard krvi
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
ja, redno zajtrkujem.... sadje al pa muslije z jogurtom... najboljši so polnozrnati musliji od nature, ker majo največ vlaknin ... ura: odvisn kdja vstanem, enkrat od 6 ure do 11 ure zutri
-
°tanchyka° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2006
js tut nikoli ne zajtrkujem.. od pondelka do petka sploh nemorm, ker mam šolo in sm se odnaročila od malce, med vikendom pa niti nimam časa ker se morm zmeri spočit in ful pozn ustanem. tak da.. ne jem zajtrka.
- simmy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2005
Jaz redno zajtrkujem ker sm drugač k prazna vreča, ta pa ne stoji pokonci. Če vstanem zgodaj in moram zgodaj jesti je moj zakon bi lahko rekla čokolino. Hitro je pripravljen in ni preveč težka hrana za zjutraj, vsaj zame. Kruha naprimer na vsezgodaj ne morem jesti. Če pa vstanem malo bolj pozno in imam čas da pridem k sebi pa jem karkoli mi pride pod roke.
-
BeLLi - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Js pa zlo redko zajtrkujem. Kor prvo mi niti ne paše, pa že čist sm se navadla. Tko de če takoj zjutraj jem se prou čudn pučutm Med tednom se zbudim malo čez šest, jem pa ob desetih. Med vikendi pa se od 11h-13h zbudim, prilezem do kopalnice pa se počasi spravim k zajtrku oz. že kosilu
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Jest tut ne jem zajtrka, ker:
- ne da se mi prej vstat, zato da bi jedla, mogoče si kdaj kej vzamem s sabo in pol v avtu pojem, pa še to je saadje
- ne paše mi zjutri jest
- med vikendom, pa ne jem zajtrk, ker me zbudijo ob enih in je takrt lih kosilo tko da sobote in nedelje kosilo=zajtrk
- ne da se mi prej vstat, zato da bi jedla, mogoče si kdaj kej vzamem s sabo in pol v avtu pojem, pa še to je saadje
- ne paše mi zjutri jest
- med vikendom, pa ne jem zajtrk, ker me zbudijo ob enih in je takrt lih kosilo tko da sobote in nedelje kosilo=zajtrk
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ne zajtrkujm, razn če se šteje skodelca čaja Ne predstaulam si, da bi zjutri jedla, kr če zjutri na hrano pomislm, mi je kr slabo, pa še lačna sm pol ful hitr, če zjutri jem in zard tega čez dan pol tok več pojem To res ni zame. Drugo je na morju...
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
densy napisal/-a:Jest tut ne jem zajtrka, ker:
- ne paše mi zjutri jest
podpis...
ampak pr men je problem, da mam zarad tega težave s pritiskom, se mi rado vrti, medlim itd... tko da se bom mogla prsilit u to, ampak je sranje, kr kak tedn sm lepo disciplinirana, potem pa spet po starem, kavo z mlekom+cigaret za dobro jutro, pa do 2,3 popoldne nč
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
kavo z mlekom+cigaret za dobro jutro, pa do 2,3 popoldne nč
Ja sj to no, jest morm nehat kadit, u soboto k sm se zbudila sm mela kr rumen desn kazalc, k sm v petk mal pretiravala, fak mej kr napsihiral.. sm zgledala k en str fotr ke u roke,,
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
vsako jutro! al čokolino al pa cornflakes
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov