HahaHa, stopnic pa res ne smem (čeprav dejansko dvigala v bloku nimam, nisem pa ravno visoko
) glede na moj "medical condition". Saj razumem, da ne moreš vedet, ampak ne vem kaj je huje, da grem tečt, al pa da hodim v višino (k sreči itak sovražim hribe, tko da no big deal)... ne eno ne drugo po mojem ni OK. Res mi ni (bilo) lahko, groznega pol leta sem imel (in sedaj to sovraštvo (al pa vsaj bolečina) do bližnjih prihaja za mano). Saj zdaj pa pač dokler me še malo boli ne bom dal tistih 300 EUR za samoplačniško MR, bom pač malo še (po)čakal na ortopeda, upam da bo tokrat normalen, pa upam, da me bo poslal na MR. Če se mi pa nazaj (po)slabša, pa seveda grem samoplačniško. Zdaj al sem hipohonder al ne... ne vem... ampak (bilo) je hudo, zdravstvo pa je sistemsko neresno al pa nesposobno. Nimaš kaj.
Zato pač hayley-ini nasveti delaj nekaj za moč, so res čist mimo, glede na to, da sva še komunicirala takrat, ko mi je res bilo hudo in težko.
Ja, doktorca mi je tud rekla, da naj se lepo vrnem na "fajtanje", ampak dokler ne vidim čiste MR in imam še majhne bolečine, lahk sam rečem: "Ne, hvala!"
Pač ja, grem delat nekaj za moč, ampak jaz rabim fakin bolj fizioterapijo kakor fitnes. Mislim, da zdaj ni čas za fitnes, res ne. Še seksat po mojem ne bi smel, tisto malo kar pač. Pa še fizioterapevta ne najdem oz. so mazači še bolj od doktorjev, tak da ja... kar preveč se ne sekiram...
Pač delam neškodljive raztezne vaje, ki mi jih je nazadnje predpisoval dragi fizioterapevt. Mislim, da mi ne škodijo, pa malo discipline dobivam, ker se kar vleeeečeeeejoooo. Shujšal pa od njih ne bom.
Zato sem šel v hujšanje. Pač, gibanja je manj. Če je sprehod predolg, spet lahko boli. Bolečina ni OK. Kolo je verjetno OK, a gor je vseeno težko prit in ustavljat se ni OK. Morda bi si moral omislit sobno kolo al pa v fitnes hodit sam zarad kolesa

Mogoč pa res, da začnem v fitnes na kolo hodit, morda ideja ni slaba
Ja ne vem, sem zadnjič šel v toplice, ker sem moral pokoristit darilo, odlašal sem do zadnjega, če bo kaka šla z mano, pač ni šla. Sem jedel 2 topla obroka, ups, pa še sladoled, celi 2 kepici... upsss
Ampak še vedno imam kontrolo, to zdaj ne pomeni, da bom vsak dan jedel 2 topla obroka.
Verjetno bi pa moral še glavni obrok zmanjšat.
Zvečer bi lahko omislil si jogurte, po mojem jogurt ne bi smel biti škodljiv z odmerjenim 1 kosom kruha in nič čipsi/bobi palčkami. Bo(m) že.
No hvala za to, Sarissima, sori če zvenim "defenzivno", pač ja, hudo je bilo, prihajajo vsa ta čustva "mirovanja" za mano.
Bom malo pogledal kdo je ta Jernej Ogrin.
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)