V katerih trgovinah nakupujete?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
×mishy× - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2006
- Kraj: Maribor
največ nakupujem v intersparu, ker je velik, lepo urejen.. tud v tuš hodim dosti, ker majo poceni stvari, akcije, še posebej stvari pred iztekom roka so poceni. mercator ful poredko - pač višje cene. v hofer pa res ne zahajam rada, že zaradi neurejenosti trgovine (stvari v škatlah) kot nek hardi mi deluje..
-
Geena - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
v mercatorju skos nabavlam k mami tm dela pa kr mamo družinsko kartico
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Mercator, E.leclerc
v Tuša ful ne grem rada k mi je tko bedn, vsi njihovi izdelki so mi tk zanč...
v Tuša ful ne grem rada k mi je tko bedn, vsi njihovi izdelki so mi tk zanč...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Najraje grem v Leclera,ker mi je tam daleč res najboljše. Urejena trgovina,ogrmona ponudba,....potem pa grem še kdaj pa kdaj v spar, Mercatorja se pa na veliko izogibam če se le da mi je odvraten ,prav tako Tuš, v Hoferju pa še nisem bila.
V anketi pogrešam trgovino Lecler
V anketi pogrešam trgovino Lecler
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Pr nas pač ni konkurence in smo zaenkrat še obsojeni samo na Mercator,
ko sem pa v Lj., pa vedno obvezno skočim v Spara, kjer se vedno kaj najde.
Občasno grem tudi v Tuš, kupujem, kar sem pač že preizkusila in mi je v redu. Najboljše blazinice za čiščenje makeupa sm kupla ravno tam.
Enkrat bi šla rad v Hoferja, ker še nisem bila tam, ne morem rečt, da je zanič, pa od veliko ljudi sem že slišala, da so z določenimi izdelki zelo zadovoljni. Se moram sama prepričat.
Aja, men je pa Leclerc zoprn, ker je takooo velik in nepregleden, tako mrzlo mi deluje.
ko sem pa v Lj., pa vedno obvezno skočim v Spara, kjer se vedno kaj najde.
Občasno grem tudi v Tuš, kupujem, kar sem pač že preizkusila in mi je v redu. Najboljše blazinice za čiščenje makeupa sm kupla ravno tam.
Enkrat bi šla rad v Hoferja, ker še nisem bila tam, ne morem rečt, da je zanič, pa od veliko ljudi sem že slišala, da so z določenimi izdelki zelo zadovoljni. Se moram sama prepričat.
Aja, men je pa Leclerc zoprn, ker je takooo velik in nepregleden, tako mrzlo mi deluje.
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
večinoma Spar, včasih Mercator. V Hoferju sploh še nikoli nisem bila in me niti ne mika. Tuš v Ljubljani se mi zdi, da sploh ni aktualen, niti mi ni všeč. Leclerc je pa za moje pojme poden od podna! Vedno je full mrzlo notri, nikoli nič ne najdem, čuden folk, pa še prodajalke totalno neprijazne.
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Ma povsod se me da vidit sam najraj pa nabavljam v sparu (sploh v avstriji majo ful dobro pa velko ponudbo) pa včasih tut v mercatorju (čeprov se mi vse obrne k sm včasih delala v enem centru )... tuš mi pa sploh ne potegne niti ostale trgovine.
Mogoče je spar pred mercatorjom tut zato k se mi zdi, da lah za isti dnar ful več nabaviš... pa tut dost kvalitetne izdelke (lastna blagovna znamka) majo kar za kšn tuš k uvaža z mađarske (sploh kšni čudni piškoti) in podobno nemorem rečt.
Mogoče je spar pred mercatorjom tut zato k se mi zdi, da lah za isti dnar ful več nabaviš... pa tut dost kvalitetne izdelke (lastna blagovna znamka) majo kar za kšn tuš k uvaža z mađarske (sploh kšni čudni piškoti) in podobno nemorem rečt.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ponavadi v Tušu, ker so mi všeč tudi ostale trgovine v Tuš centru. Včasih tudi v Mercator, če grem samo po hrano.
Zdaj bo pa treba počasi ta novi Špar v Celju proučit... ko se poleže začetna gužva.
Za Hofer, Hardi in take sem pa malo preveč snoba, priznam...
Zdaj bo pa treba počasi ta novi Špar v Celju proučit... ko se poleže začetna gužva.
Za Hofer, Hardi in take sem pa malo preveč snoba, priznam...
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
Mercator, ker mamo druzinsko kartico...
Grem sicer kdaj tud pogledat v Spar ali Tus, samo me vecinoma odbijajo, ker imam rada red in Merkator ga definitivno ima V dusi sem idealistka a v resnicnosti realistka
Grem sicer kdaj tud pogledat v Spar ali Tus, samo me vecinoma odbijajo, ker imam rada red in Merkator ga definitivno ima V dusi sem idealistka a v resnicnosti realistka
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Večinoma mami kupuje v interšparu pa tušu. No se tut kdaj nardi da skoč u Hoferja amapk to sam po tisto kavo k jo majo tm za avtomat no pol še kakšne sladkarije ponavad prnese
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
največ v Mercatorju, ker je najbliži. Drugač pa tud Leclerc, včasih Spar ampak to res zelo redko....zadnje čase največ Hura in Euro Spin, ker je ful pocen.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov