Kam po čokolado za darilo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Fi-Fi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2015
Hočem zares kvalitetno, odlično čokolado v kakršnikoli obliki (pralineji ali karkoli drugega) kot res lepo darilo.
Mi lahko svetujete kje v Ljubljani in okolici se dobi kaj takega, mogoče kar kakšen konkreten predlog?
Ne hodim po čokoladnih hišah in ne vem kje imajo zares dobro robo...o čokoladi vem samo to, da je Lindt ena boljših znamk in da Milka pride iz vijola kravice, več pa ne vem
Hvala
Mi lahko svetujete kje v Ljubljani in okolici se dobi kaj takega, mogoče kar kakšen konkreten predlog?
Ne hodim po čokoladnih hišah in ne vem kje imajo zares dobro robo...o čokoladi vem samo to, da je Lindt ena boljših znamk in da Milka pride iz vijola kravice, več pa ne vem
Hvala
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Cukrček v centru.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 6:59, skupaj popravljeno 1 krat.
- poletnodekle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2016
Meni daleeeč najljubši je bil do zdaj Dobnik
- Mojchikaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2016
Fi-Fi napisal/-a:Hočem zares kvalitetno, odlično čokolado v kakršnikoli obliki (pralineji ali karkoli drugega) kot res lepo darilo.
Hvala
Priporočam Rajsko ptico v Supernovi na Rudniku.. Izven LJ - čokoladnica Olimje, na spletu pa pobrskaj po mojacokolada.si ... ja priznam , obožujem čokolado
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Led Zeppelin napisal/-a:Cukrček v centru.
Vrag naj jih pocitra, nikoli vec tja sicer cokolade se nisem probala, a je bila to ena najslabsih izkusenj s studentskim delom ever.. Da ti uspejo zagabiti se eno najbolj 'svetih' stvari na svetu..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 6:54, skupaj popravljeno 1 krat.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Na ljubljanski tržnici bo kmalu festival čokolade, tam se predstavlja mnogo manjših čokoladnic. Še boljše izbira je v Radovljici, samo si prepozna, tam so dnevi čokolade nekje spomladi. Zagreb je imel festival pred kratkim.Čokoladnice so IN trenutno, kot nefiltrirano pivo, sladolednice ali pa burgerji.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 6:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
hahaha, sarijaarvi, vem...sem se dobival z eno ki je delala tam nekaj časa.
Enaka izkušnja kot rpi tebi, vse kao fensi, odnos pa drek.
Enaka izkušnja kot rpi tebi, vse kao fensi, odnos pa drek.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov