Tupperware
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Nobene. Precenjeno.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Mi mamo za kruh posodo, že nekaj let, če ne celo desetletij. Mogoče se za kruh res splača dati nekaj € več, ker je posoda res fajna, ampak za ostale stvari (npr. posoda za zmrzovanje, posoda za malico itd) je pa res preveč drago. Mi mamo doma še nekaj druge posode, ker je mamičina kolegica to nekaj let nazaj prodajala, ampak rabimo pa res samo posodo za shranjevanje kruha in nek lonček za maslo. Za shranjevanje raznih živil, ki jih zmrznemo pa uporabljamo kar banjice od sladoleda. No, imamo še posodo za piškote, ampak je bolj prazna kot polna.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Jaz jo za kruh sigurno kupim, imela pa sem še kakšno v planu, seveda če bi dobila kakšna priporočila, ker ne poznam vsega. Doma smo imeli za kruh, salamo in mleko,... Za mleko nam ni bila všeč in smo jo nehali uporabljati. kolegice sicer kar hvalijo te posodice. Jaz sem za zamrzovanje nabavila v Merkurju steklene s plastičnimi pokrovi, so res fajn in najbrž cenejše od teh.
-
Shimmie_ - Kofetarica
Na tej strani imaš tekoči katalog s cenami.
Mi smo isto imeli posodo za salamo, a je nikoli nismo uporabljali, prav tako tudi one posodo za ročno delanje smetane ne. Se mi zdi da v raznih trgovinah dobiš stvari ful cenejše. Sploh te posode za piškote se povsod dobijo poceni...
Mi smo isto imeli posodo za salamo, a je nikoli nismo uporabljali, prav tako tudi one posodo za ročno delanje smetane ne. Se mi zdi da v raznih trgovinah dobiš stvari ful cenejše. Sploh te posode za piškote se povsod dobijo poceni...
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Pri nas jih imamo kar precej in se kar nekako strinjam s predhodnicami. Nekatere stvari so super, za druge je pa enostavno skoda dat tolk kesa. Za zamrzovanje npr. tudi mi uporabljamo cenejse skatle, ce gre za kaj manjsega, in skatle od sladoleda za kaj vecjega. Najvec uporabljam pa posodo za maslo (za vse drugo kot to - vecinoma za sir).
-
Shimmie_ - Kofetarica
Kot sem že rekla, za kruh se ti jo splača kupit, ker so res dobre, medtem ko za piškote.. so predrage, mamo doma nekaj posod za piškote te znamke in še posode no name znamk in ni razlike pri shranjevanju. Tko da za posodo piškote se ti definitivno ne splača dajat par deset evrov, ker dobiš cenejše in enako uporabne.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Vse malo boljše posode so hitro toliko drage. Kupila sem od posode za kruh, salamo, do pekača, cedila, ... Te posode so bile že včasih ja, ampak danes so povsem drugačne, modernejše, boljše, novi dizajni,... Saj pravim ene so super, ene pa nima smisla kupovat.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Jaz obiskujem z mamo predstavitve že od majhnega. Mama ima ogromno njihovie posode, jaz sem začela zase kupovati/zbirati lani in se mi jo je nabralo že res veliko. Jo redno uporabljam in moram rečt, da nobena posoda ne stoji v kotu zaprašena.
Mama ima par stvari starih že 20let, od prve predstavitve, ki jo je obiskala in so posode take, kot so bile, ko jih je kupila- kot nove.
Sanjaanja, kako si zadovoljna?
Mama ima par stvari starih že 20let, od prve predstavitve, ki jo je obiskala in so posode take, kot so bile, ko jih je kupila- kot nove.
Sanjaanja, kako si zadovoljna?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov