Hladni prigrizki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Pri meni so na vsakem praznovanju najbolj 'zažgali' mini kruhki Kupiš francosko štruco in jo narežeš na kolešče in potem vsak kos poljubno obložiš - kak namaz, majoneza, sir, salama, kumare, paprika... Je čisto preprosta stvar, ampak take zadeve smo čist vse pojedl na vseh praznovanjih
Pol kako pecivo-ga prej daš v škatle pa pol v lokalu lepo po pladnjih daš.
Pa seveda ne pozabi tudi na kake slane prigrizke, čips, smoki...
Malo uporabi domišljijo pa se boš zihr še kej spomnila.
Pol kako pecivo-ga prej daš v škatle pa pol v lokalu lepo po pladnjih daš.
Pa seveda ne pozabi tudi na kake slane prigrizke, čips, smoki...
Malo uporabi domišljijo pa se boš zihr še kej spomnila.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
bolj bo simpl, če narediš narezek...iz suhomesnatih izdelkov ter sira, kakšne olive, kumare, morda orehova jedrca za dekoracijo, kruh pa daš posebej v košaro...
tako boš lažje nesla, ker narejeni kruhki zavzamejo več prostora ter porabila boš manj časa za izdelavo....
jaz sem imel s temi zadevami kar izkušnje, ker sem na eni prireditvi moral organizirati vip pogostitev in sem naredil narezek z domačim kruhom, slano pecivo, sladko pecivo in sadje, koštalo me je 6€/osebo, ampak smo žrli kot merjasci....
tako boš lažje nesla, ker narejeni kruhki zavzamejo več prostora ter porabila boš manj časa za izdelavo....
jaz sem imel s temi zadevami kar izkušnje, ker sem na eni prireditvi moral organizirati vip pogostitev in sem naredil narezek z domačim kruhom, slano pecivo, sladko pecivo in sadje, koštalo me je 6€/osebo, ampak smo žrli kot merjasci....
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov