Meso
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- V_Rose_V
- Debatorica
- Prispevkov: 493
- Na forumu od: 7. 7. 2008
piščančje prsi narežeš na kocke, posoliš, popraš, dodaš curry v prehu, po želji česen v prahu in poliješ/premažeš z medom...pustiš za kako urco v hladilniku..
na kocke narežeš papriko (jaz ponavadi uporabim vse barve, pa jih pol kombiniram ), pa po želji češnjev paradižnik, pa lahko tudi sir za žar ...ali celo ananas...
in narediš ražnjiče
na kocke narežeš papriko (jaz ponavadi uporabim vse barve, pa jih pol kombiniram ), pa po želji češnjev paradižnik, pa lahko tudi sir za žar ...ali celo ananas...
in narediš ražnjiče
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Prispevkov: 7096
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Nepotrebni posti so bili izbrisani.V nadaljne se držite teme-torej mesni recepti ter pogovor okrog tega, komentarji so dovoljeni, ampak samo na to temo, torej nasveti in podobno.
Dodajam:
A je res potrebno pisati komentarje po tem, ko napišem da nič več off topicov?Spet sem pobrisala.
Za vegeterijance je odprta tema, hrana rastlinskega izvora ni meso.Opozarjam zadnjič, potem bodo sankcije.
Dodajam:
A je res potrebno pisati komentarje po tem, ko napišem da nič več off topicov?Spet sem pobrisala.
Za vegeterijance je odprta tema, hrana rastlinskega izvora ni meso.Opozarjam zadnjič, potem bodo sankcije.
The world is as you are.
- popotnicaaa
- Sramežljivka
- Prispevkov: 4
- Na forumu od: 16. 6. 2010
kotlete povegetaš,dodaš malo sladke paprike in popra in preliješ z olivnim oljem pustiš stATI čez noč potem pa preno jih spečeš zaliješ z malo piva preverjeno super okusno
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Prispevkov: 4757
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Mesni sir je nasplošno zakon! Še posebi, če ga opohaš, kokr pohan sir pač. Drgač pa..čevapčiče vrži v ponev brez olja, popeci, ko so mal zapečeni dolij kake pol deci vode(da ful na polno zacvrči ) in jih še mal peč. Najbolš ever.
It was forever..but it didnt last long..
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Prispevkov: 3586
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Novo vprašanje:
....mogoče malo OT, ampak vseeno me zanima ena zelo osnovna stvar (jebi ga, nisem lih ''the best cook ever'' )
Če želim v nedeljo pripraviti bolognese omako, lahko kupim sveže mleto meso že en dan prej in počaka v hladilniku ane? Ali obstaja možnost, da se meso pokvari? Verjetno ne ane...
Za bolognese omako uporabljate govedino in svinjino ali kdo uporablja samo govedino? Se mi zdi, da ima omaka z mešanega mesa boljši okus.
....mogoče malo OT, ampak vseeno me zanima ena zelo osnovna stvar (jebi ga, nisem lih ''the best cook ever'' )
Če želim v nedeljo pripraviti bolognese omako, lahko kupim sveže mleto meso že en dan prej in počaka v hladilniku ane? Ali obstaja možnost, da se meso pokvari? Verjetno ne ane...
Za bolognese omako uporabljate govedino in svinjino ali kdo uporablja samo govedino? Se mi zdi, da ima omaka z mešanega mesa boljši okus.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Prispevkov: 4757
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Kupi mešano mleto meso, drugače pa ja, lahko počakal v hladilniku, saj ima napisano rok trajanja..
It was forever..but it didnt last long..
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Prispevkov: 266
- Na forumu od: 23. 10. 2010
jullia_ napisal/-a:Lani so imeli v šparu pikantne perutničke, ki so bile res tako spicy, da so razžrle plastični krožnik. Še zdaj jih ne morem pozabit
Mmmmm, obožujem to. Mogoče veš od katerega proizvajalca so bile? Oz. so sploh bile pakirane ali na kilo?
Edit: Ojej, odgovoril sem na post izpred pol leta.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov