Friteza
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Sancika32
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2009
Živjo
Kopujem si novo fritezo, ker prejšna je že tako stara, da je v njej najbrž že kuhav Jezus pomfri... Sedaj me pa zanima, ali ima kdo kašno doma, kako so kaj te nove (se krompirček kaj bolj zapeče, manj masten???), katero firmo vzeti itd... Prosim za malo pomoči... LP
Kopujem si novo fritezo, ker prejšna je že tako stara, da je v njej najbrž že kuhav Jezus pomfri... Sedaj me pa zanima, ali ima kdo kašno doma, kako so kaj te nove (se krompirček kaj bolj zapeče, manj masten???), katero firmo vzeti itd... Prosim za malo pomoči... LP
- Seslica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2009
Sancika32 napisal/-a:Saj zato pa sprašujem kako je kaj z njimi, zdaj že zagotovo morajo biti zelo dobre na tržišču (glede na to kako se vse modernizira) in morejo biti zelo dobre
In prav imaš... Sedaj so že zelo dobre feriteze... Jaz osebno uporabljam tole stvarco in je super !!! Zelo lahko se čisti, krompirček sploh ni več tako masten kot pa je bil včasih, ko si pravzaprav jedo olje z krompirjem in mislim da je vredna svojega denarja... V njej lahko spečeš do 1300 g naenkrat in mislim da je to čež glavo dosti za našo 4 člansko družinico
-
Shelve - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2009
Zakaj pa je bolj zdrava ta nova friteza? Morda zato, ker ima več gumbov in lepšo obliko? Še vedno se to cvre v olju in je še vedno zelo nezdrav način priprave hrane. Kot je že ena napisala, speci raje v pečici na peki papirju pa je ali pa "raženj ponvici" z minimalno olja.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Eni imamo radi vsake toliko časa krompirček v olju. Je pač malo drugačen okus če pečeš v fritezi in meni osebno paše. Seveda pa ne redno, ker tudi ni tako zdravo. Ker pa se ne obremenjujem tako in je treba včasih na hitro kaj spečt pa vržem kaj v fritezo in en dva tri je na mizi.
Se mi zdi, da te nove rabijo več časa, da se stvar speče, kot pa stara. Pri stari se mi zdi, da je bilo malo hitreje. So pa tudi lažje za čiščenje, vsaj to ki jo imam jaz in tudi druge so zgledale tako, ko sem jih kupovala.
Se mi zdi, da te nove rabijo več časa, da se stvar speče, kot pa stara. Pri stari se mi zdi, da je bilo malo hitreje. So pa tudi lažje za čiščenje, vsaj to ki jo imam jaz in tudi druge so zgledale tako, ko sem jih kupovala.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ja na toasterju se da svasta spect. jaz mam takega k se okrog obrne in je v bistvu ena velika plosca - zar - in si gor res marsikaj pecem, brez kakrsnekoli masti men sploh ne pase hrana iz olja
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov