Avokado
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
cukr8 - Kofetarica
- Prispevkov: 945
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Guacamole omaka je v redu (primer recepta: http://www.mojirecepti.com/recept/guacamole.html )..
Moja mati je pa včasih pogosto pripravljala polnjen avokado (ne vem točno, kaj je dala noter... mislim da nasekljano avokadovo sredico, koščke šunke in sira, zmešano z majonezo in zelišči... jaz tega ne jem ).
Moja mati je pa včasih pogosto pripravljala polnjen avokado (ne vem točno, kaj je dala noter... mislim da nasekljano avokadovo sredico, koščke šunke in sira, zmešano z majonezo in zelišči... jaz tega ne jem ).
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Prispevkov: 1369
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Ful rada imam sadne napitke iz avokada . Zmešam jogurt, banano, avokado in še kakšno sadje in oreščke. Je pa avokado zelo nasiten, tako da imam to kar za kosilo. Lahko pa narediš sladoled iz njega, namaz, preliv za solato,..
A goal without a plan is just a wish.
-
Mimi123 - Komunikatorka
- Prispevkov: 201
- Na forumu od: 18. 6. 2009
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
kako veste kater je dobr? mislim iz kupa v trgovini kako izberete? mene je ze velikokrat mikalo da bi ga kupila, pa kr nism vedla ker je bolsi
kje ga ponavadi kupujete?
kje ga ponavadi kupujete?
Ut ameris, ama...
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
- *pocahontas*
- Komunikatorka
- Prispevkov: 121
- Na forumu od: 25. 3. 2007
Avokado je dober (zrel), ko se malo udre pod prsti!
-
Lainy - Sramežljivka
- Prispevkov: 53
- Na forumu od: 30. 8. 2008
Meni je avokado najboljši samo stečkan z vilico in namazan na kruhek(najrajši na popečenega). Nič mu ne dodajam-ne soli, popra, začimb, limone(meni sploh ne potemni, tudi ko imam polovičko shranjeno čez noč v hladilniku). Nič, ker mu vse zakrije njegov božanski okus. Seveda je najboljši bio, vsi ostali so tako tako. Zelo dober je tudi narezan na rezine in dodan sendviču. Pri kuhi ga pa ne uporabljam, ker se mi zdi škoda. Svež ima v sebi preveč dragocenih hranilnih vrednosti.
Zrel je ko se rahlo udre pod pritiskom prsta, poleg tega je treba paziti na temne lise, ki kažejo na to, da je sadež zanič. Dobro ga je tudi pred nakupom malce povonjati. Če zasmrdi po gnilem, ga ne kupi.
Zrel je ko se rahlo udre pod pritiskom prsta, poleg tega je treba paziti na temne lise, ki kažejo na to, da je sadež zanič. Dobro ga je tudi pred nakupom malce povonjati. Če zasmrdi po gnilem, ga ne kupi.
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov